פרפור פרוזדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרפור פרוזדורים
    בת 23
    06/10/2012

שלום רוב ,
    לפניי כחצי שנה עברתי התקף של פרפור פרוזדורים . שהתרחש לראשונה באמצע הלילה הובלתי לבית החולים .
    בביה"ח נתנו לי זריקה של איקקור .ושוחררתי הביתה .נמצא גם פרולפס מיטראלי
    בנוסף יש לי כבר מספר שנים אקסטרא סיסטולות .
    אחרי האירוע אני מרגישה כל הזמן את דפיקות הלב שלי הדופק שלי מאוד מואץ בשעות הבוקר וכל מאמץ גופני(אפילו נורא פשוט) מעלה לי את הדופק
    זה גורם לי לתחושת אי נוחות כללית בגוף .
    הציעו לי לעשות אבלציה ,אך סירבתי .
    בנוסף לדפיקות הלב לאחרונה אני מרגישה אי שקט כללי , לפעמים חולשה חזקה
    השאלה אם אבלציה תוכל לעזור במצב כזה ?יש טיפול שאוכל לקבל ? האם יש מחסורים שונים (משהו תזונה ) בגוף שיכולים לגרום למצב שלי, כמו חוסר מגנזיום או ליקוי מינמלי של בלוטת התריס שיכול לגרום למצב שלי ואף אחד לא בדק את זה ..
    אני מאוד צעירה ואף אחד באמת לא מסביר לי מה אוכל לעשות או איך אוכל לטפל במצב שלי(אולי פעילות גופנית מסויימת או מזון בשילוב תופסי תזונה או תרופות קבועות).לאחר האירוע הייתי אצל קרדיולוג שהסביר לי שהמצב הוא כזה ופשוט צריך להשלים איתו .זה פוגע מאוד באיכות החיים שלי.אם לא לדבר על תפקוד בסיסי בחיי היום יום .

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרפור פרוזדורים

הוספת תגובה

• פרפור פרוזדורים - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    06/10/2012

בפרפור פרוזדורים כפי שכבר הבנת הדופק אינו סדיר.
    אבלציה יכולה להיות פתרון לבעייתך מכיוון שאת מאוד צעירה ואם הפעולה תעבור בהצלחה לא תצטרכי טיפול תרופתי.
    על הדופק המהיר בדר"כ ניתן להשתלט תרופתית.
    כמובן חובה לבדוק שלא מדובר ביתר פעילות של בלוטת התריס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו