קשיי נשימה וכאבים באזור הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה וכאבים באזור הלב
    מאיה
    09/10/2012

מזה מספר חודשים אני סובלת מקשי נשימה וכאבים באזור הלב והריאות.
    קשה לי לנשום רוב היום, יש לי כאבים (מאין דקירות) בלב, שמתעצמים בעיקר כשאני שוכבת. גם קשיי הנשימה קשים יותר בשכיבה.
    לאחר מאמץ אני ממש מתקשה לנשום, והכאבים גוברים. אני מתעייפת אחרי 10 דקות הליכה או חצי דקה של ריצה, כבר מתחיל קושי הנשימה.
    אשמח לדעת האם יתכן ומדובר בבעייה בלב / מערכת הנשימה?
    מוסיפה כי כל דבר קטן מקפיץ לי את הלב וגורם לדופק מהיר וכאב חד שמשמשך כמה שניות בודדות (4-6) ולאחר מכן כאב "רגיל" בלב, ושוב - דופק מהיר, וזיעה.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה להוסיף

מאיה
    09/10/2012

לעיתים יש לי תחושה פתאום באמצע כל זה (בעיקר כשאני שוכבת) שהדופק שלי ממש חלש (בקושי מורגש) ונורא איטי. כאילו במקום 3 פעימו נניח אני מרגישה אחת חלשה. אחרי בערך דקה זה מסתדר. לעיתים חוזר ולעיתים לא. פה ושם נמשך יותר מדקה.

סליחה על האריכות בשאלתי.
    אני פשוט נורא חוששת לבריאותי במיוחד בגילי (20).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להוסיף - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    09/10/2012

שלום רב
    בגילך לא חושב שמדובר על בעיה לבבית אבל למה לא לגשת לרופא שלך להבדק?

ד״ר תובר ריקרדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו