שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אבי
    29/02/2008

אבי עבר לאחרונה התקף לב וסובל מלחץ דם גבוה. סבי עבר 3 התקפים ונפטר כתוצאה מסיבוך בניתוח מעקפים. אני בן 32 ולאחרונה גיליתי שאני סובל מעת לעת מהפרעות בזקפה. קראתי מאמר המקשר הפרעות זקפה להתפתחותה של מחלת לב כלילית. מה עליי לעשות? למי לפנות? ואילו בדיקות וטיפולים עליי לעבור כדי למנוע את התפתחותה של מחלת לב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גם לאביך וסבך בעיות זקפה?

ד``ר רוברט הפנר
    29/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אבי
    01/03/2008

סבי נפטר לפני 16 שנה כך שנראה לי שאין לו יותר שום בעיה.
    את אבי מעולם לא שאלתי ואין לי מושג איך להתחיל.
    אבל קראתי מאמר שבעיות זקפה יכולות להיות סממן להתפתחות מחלת לב. ועקב ההיסטוריה של מחלות לב במשפחתי הדבר מדיר שינה מעיניי.
    מה אוכל לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה

ד``ר רוברט הפנר
    01/03/2008

אבי
    ייתכן וסבך בחייו ואביך מעצם זה שסובלים מטרשת עורקי הלב סובלים מטרשת גם ביתר עורקי הגוף כולל כלי הדם שמספקים דם לאיבר המין.
    הטיפול הוא טיפול מניעתי, כלומר לדאוג ל"נקיון" העורקים וזרימת דם תקינה. זה אומר שכדאי שתפחית את הכולסטרול, תעשה פעילות פיזית קבועה, לא תעשן, דיאטה מתאימה, איזון לחץ הדם וכו'.
    good luck

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו