מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליפיטור 20 מ"געודד04/11/2012
שלום,
לאחרונה החליפו את הליפיטור במינון 20 מ"ג בנוסחה חדשה ושינוי צורת הכדור. אצלי ואצל כמה חברים שנוטלים את התרופה הזו החלו כאבים ביירך, ברגליים האחוריות וכל מיני כאבים שלא קרו לנו מספר שנים.
בפניה שפנינו לחב' פייזר בארץ לא קיבלנו עד היום תשובה למרות שהם צריכים לחזור לפונים אליהם תוך 3 ימים.
משרד הבריאות ממלא את פיו מים ולא עונה לעניין ורק רושם שיבדוק את הנושא....
חבר'ה, תתחילו להציף את זה כי עושים עלינו מחקרים ושזה לא יגמר כמו שנגמר בתרופה של פייזר לגבי בלוטת התריס!!!!
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפיטור 20 מ"ג - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/11/2012עודד
ראשית, אף אחד לא מחייב אותך לקחת את התרופה
שנית, כאבי שרירים היא תופעת לוואי ידועה ומוכרת של כל משפחת הסטטינים בתוכם הליפיטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפיטור גירסה חדשה
BENNY06/11/2012ד"ר רוברט הפנר
אתה הרופא השני שמתייחס לבעיה שנוצרה באותה צורה וזאת מכייון שלימודי הרפואה עיצבו אותכם לצורת חשיבה מסוימת.ולכן תשובתכם אינה ממצה.
מדובר בבני אדם שמשתמשים בליפיטור תקופה ארוכה עברו בדיקות ונימצא כי תרופה זו מתאימה להם ומי אם לא אתם יודע כמה עברנו עד להתאמה.
לפני כחודשיים החלו הרוקחים לתת ליפיטור גירסה חדשה וההרכב שלה שונה מלבד החומר הפעיל.
האם אינכם מזהים שישנה בעיה מעבר לתשובתכם המלומדת על סטטינים.
לא מדובר בתרופה גנרית אלא שינוי של חברת האם פייזר
כמות המיתלוננים הולכת וגדלה כי הרבה הרבה עדיין אינם מזהים מה סיבת השינויים שחלים אצלם ולא יודעים למה ליזקוף אותם .
תודה
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפיטור גירסה חדשה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר07/11/2012צר לי שלא הבנת מה שכתבתי. כי כך צריך להתיחס לזה.
אם אתה לא מתכוון לתרופה גנרית כמו תוריד או ליטורבה למשל אלא לליפיטור של פייזר, אנא צלם את האריזה והכדור הקודם ושל עכשיו ונראה מה ההבדלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפיטור חדש של חברת המקור פייזר
BENNY08/11/2012ד''ר רוברט הפנר
הבנתי יפה את מה שכתבת ואכן נכון מה שכתוב אך תשובתך אינה מתיחסת לתלונה של עודד מאחר והבעיה שנוצרה היא אתית וגורמת סבל לחלק ממשתמשי התרופה ועדיין לא ידוע ממדי התופעה ובקרוב נדע יותר
בינתיים רופא המישפחה שלי הורה לי להפסיק ליטול את התרופה לחודש ימים ואז לבצע בדיקת דם ואז יחליט כיצד להמשיך הלאה
למה אנחנו חייבים לעבור את התהליך המיותר הזה
התשובה למה שקורה שייכת לתחום המחקרי או אולי יש כאן מחדל שיתברר בקרוב
אצלם את שני המיפרטים לעיונך
תודה על הסבלנות וההיתענינות
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלפיטור החדש
עוזי דריינוף21/01/2013הלפיטור החדש גורם לגירודים קשים אני שמעתי על כך מאדם מסויים לפני כחודשיים אבל עכשיו זה קורה גם לי כאשר אני משתמש בלפיטור החדש אני מתגרד באופן קשה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)