ליפיטור 20 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליפיטור 20 מ"ג
    עודד
    04/11/2012

שלום,

לאחרונה החליפו את הליפיטור במינון 20 מ"ג בנוסחה חדשה ושינוי צורת הכדור. אצלי ואצל כמה חברים שנוטלים את התרופה הזו החלו כאבים ביירך, ברגליים האחוריות וכל מיני כאבים שלא קרו לנו מספר שנים.
    בפניה שפנינו לחב' פייזר בארץ לא קיבלנו עד היום תשובה למרות שהם צריכים לחזור לפונים אליהם תוך 3 ימים.
    משרד הבריאות ממלא את פיו מים ולא עונה לעניין ורק רושם שיבדוק את הנושא....
    חבר'ה, תתחילו להציף את זה כי עושים עלינו מחקרים ושזה לא יגמר כמו שנגמר בתרופה של פייזר לגבי בלוטת התריס!!!!

עודד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליפיטור 20 מ"ג

הוספת תגובה

• ליפיטור 20 מ"ג - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    04/11/2012

עודד
    ראשית, אף אחד לא מחייב אותך לקחת את התרופה
    שנית, כאבי שרירים היא תופעת לוואי ידועה ומוכרת של כל משפחת הסטטינים בתוכם הליפיטור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפיטור גירסה חדשה

BENNY
    06/11/2012

ד"ר רוברט הפנר

אתה הרופא השני שמתייחס לבעיה שנוצרה באותה צורה וזאת מכייון שלימודי הרפואה עיצבו אותכם לצורת חשיבה מסוימת.ולכן תשובתכם אינה ממצה.
    מדובר בבני אדם שמשתמשים בליפיטור תקופה ארוכה עברו בדיקות ונימצא כי תרופה זו מתאימה להם ומי אם לא אתם יודע כמה עברנו עד להתאמה.
    לפני כחודשיים החלו הרוקחים לתת ליפיטור גירסה חדשה וההרכב שלה שונה מלבד החומר הפעיל.
    האם אינכם מזהים שישנה בעיה מעבר לתשובתכם המלומדת על סטטינים.
    לא מדובר בתרופה גנרית אלא שינוי של חברת האם פייזר
    כמות המיתלוננים הולכת וגדלה כי הרבה הרבה עדיין אינם מזהים מה סיבת השינויים שחלים אצלם ולא יודעים למה ליזקוף אותם .

תודה
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפיטור גירסה חדשה - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    07/11/2012

צר לי שלא הבנת מה שכתבתי. כי כך צריך להתיחס לזה.
    אם אתה לא מתכוון לתרופה גנרית כמו תוריד או ליטורבה למשל אלא לליפיטור של פייזר, אנא צלם את האריזה והכדור הקודם ושל עכשיו ונראה מה ההבדלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפיטור חדש של חברת המקור פייזר

BENNY
    08/11/2012

ד''ר רוברט הפנר

הבנתי יפה את מה שכתבת ואכן נכון מה שכתוב אך תשובתך אינה מתיחסת לתלונה של עודד מאחר והבעיה שנוצרה היא אתית וגורמת סבל לחלק ממשתמשי התרופה ועדיין לא ידוע ממדי התופעה ובקרוב נדע יותר

בינתיים רופא המישפחה שלי הורה לי להפסיק ליטול את התרופה לחודש ימים ואז לבצע בדיקת דם ואז יחליט כיצד להמשיך הלאה

למה אנחנו חייבים לעבור את התהליך המיותר הזה

התשובה למה שקורה שייכת לתחום המחקרי או אולי יש כאן מחדל שיתברר בקרוב

אצלם את שני המיפרטים לעיונך

תודה על הסבלנות וההיתענינות

בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלפיטור החדש

עוזי דריינוף
    21/01/2013

הלפיטור החדש גורם לגירודים קשים אני שמעתי על כך מאדם מסויים לפני כחודשיים אבל עכשיו זה קורה גם לי כאשר אני משתמש בלפיטור החדש אני מתגרד באופן קשה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו