מסתם דו עלי, קרדיומיופתיה, חשמל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסתם דו עלי, קרדיומיופתיה, חשמל
    יוסי
    10/11/2012

שלום ד"ר!

אני בן 20.
    יש לי מסתם אאורטלי דו עלי שידוע לי עליו מגיל 7.

לפני כחודשיים אמרו לי הרופאים שקיים חשש לקרדיומיופתיה, עקב גדילה של חדר שמאל.

כמו כן לפני כחצי שנה הלכתי לבדיקה אצל פרופסור מהגדולים בעולם בתחום קוצבי הלב והחשמל, בגלל שבמשפחה שלי יש הסטוריה של קוצבי לב, דפיברילטורים, ומוות פתאומי בגיל צעיר.
    הפרופסור החליט שקיים חשש שאצטרך דפיברילטור, לפי הא.ק.ג שלי, ולפי בדיקה עם שני סוגים של הולטרים.
    הוא רוצה שאעשה צינתור מיוחד שבו יכו את הלב שלי עם חשמל ויבדקו אם כדורים מסויימים עוזרים לי, ואם לא, אצטרך לעשות דפיברילטור.

אני רק בן 20, ד"ר. למה שילד בן 20 ישא על גופו דפיברילטור בגיל כל כך עציר?

אין איזשהו ניתוח לפתור את כל הבעיות שכתבתי לעיל? גם המסתם, גם הקרדיומיופתיה וגם החשמל?
    כדי שאוכל לחיות חיים רגילים ולהתעסק בספורט תחרותי, כמו כדורגל. או מינימום, להתאמן בחדר כושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מסתם דו עלי, קרדיומיופתיה, חשמל - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    10/11/2012

התיעצת עם טובי המומחים בעולם. קטונתי מליעץ לך באינטרנט ע״ס מס׳ שורות. כפי שכתבת במשפחה יש מוות בגיל צעיר, כיום הרפואה יש לה פתרונות בחלק גדול מהמיקרים. עם דפיברילטור תוכל לנהל אורח חיים רגיל ולהאריך ימים כמו כל האנשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו