פעימת לב חזקה כל כמה שניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימת לב חזקה כל כמה שניות
    לימור
    21/11/2012

שלום, אני בת 25 לפני כשלוש שנים הרגשתי לראשונה כל כמה שניות דפיקת לב חזקה במשך 24 שעות . וזה הפסיק לי לתקופה וב 4 חודשים האחרונים זה חזר לי לתדירות גבוהה יותר זה מתבטא בכמה ימים ברציפות שכל כמה שניות אני ירגיש דפיקת לב חזקה אחת או לפעמים 2-3 במשך כל היום או שבועיים בכלל לא ארגיש.לרוב כשאני במנוחה רואה סרט על הספה גם אם איני בחרדות זה מופיע לי וגם שאני שוכבת במיטה במנוחה. כשאני בפעילות בעבודה ( עובדת בבר) איני מרגישה בזה אך כשאני מתיישבת לנוח אני לפעמים מרגישה את זה.  עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין גם בלוטת התריס וגם ספירת דם. עשיתי בדיקת הולטר לפני כ חודש והיא יצאה תקינה , אך כשעשיתי את הבדיקה לא חשתי ביממה ההיא בשום דפיקת לב חזקה אז אולי זה לא יכול לאבחן אמ יש בעיה ברצף הפעימות של הלב, אולי אני צריכה לעשות בדיקת הולטר למשך כמה ימים? ובנוסף היתי אצל הקרדיאולוג והוא אמר שאין לי בעיה בלב, אז מדוע אני מרגישה את הדפיקת לב הזאת כל כמה דקות? זה אומר שיש לי בעיה בלב? איך אוכל לדעת מה יש לי באמת אם כל הבדיקות יצאו תקינות ? אשמח לעזרה! תודה. 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעימת לב חזקה כל כמה שניות - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    21/11/2012

את מרגישה פעימות מוקדמות, זאת תופעה מאוד שכיחה ונפוצה ואם הבדיקות תקינות, זה לא מצביע על ״בעיית לב״.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לאותה פנייה

לימור
    22/11/2012

אני מרגישה את הדפיקת לב הזו כל היום בתדירות גבוהה שזה לא עוזב אותי לכל היום במשך 24 שעות. ההרגשה היא שכל כמה שניות ולפעמים דקות דפיקת לב חזקה אחת . האם יכולה להיות סיבה לבבית ?  

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו