פלפיטציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלפיטציות
    טל
    27/11/2012

שלום רב, אני בחורה בת 36 , ברקע יש לי הצרות של קנה הנשימה. עושה פעילות גופנית בצורה לא סדירה . אני זוכרת שלראשונה הרגשתי את דפיקות הלב לפני יותר מעשר שנים וזה קרה לי אחת לשנה . לאחרונה , בחצי שנה אחרונה , אני מרגישה את הפלפיטציות בתדירות גבוהה ולאורך זמן (בשונה מבעבר) , זה לא עובר מהר. בעיקר מגיע בשעת מנוחה. אציין שב5 שנים אחרונות , סובלת יותר מברונכיטיס . אחות במוקד לא אהבה את הא.ק.ג ושלחה אותי למיון שם ראו שהכל בסדר. המשכתי בדיקות , האקו לב שלי תקין. כרגע , תוך כדי כתיבה , יש לי פלפיטציות שנמשכות כבר 15 דקות והן מציקות , יש תחושה של כאב מציק. אין עוד סימנים אחרים. מעבר לכך תקופה של לחץ רגשי והרבה התמודדויות. האם אני צריכה לדאוג שאני מפתחת מחלת לב? האם זה יכול להוביל להתקף לב? האם לעשות בדיקת מאמץ? איך מטפלים בפלפיטציות והאם תרופות יכולות לפתור אותן? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלפיטציות

הוספת תגובה

• פלפיטציות - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    27/11/2012

אני מציע שתתחילי קודם בביקור אצל רופא המשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו