מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- xareltoאיתן10/12/2012
נקבע שאני חייב לקחת הכדור xarelti 15
בדקתי באינטרנט ,למרות שגבשתי דעתי לקחת,
האינטרנט מלא סכנות,רופא המשפחה שלי אמר לי שלא בטוח שאחזור לראותו
אני בן 71 עם קוצב לב אחרי נתוח מעקפים,החלפת שסתומים ,עשו לי הפוך חשמלי
,מרגיש אריה, בריא כשור, כושר טוב,180 גובה,שוקל 80 קילו
מה דעתכם,לקחת או לא,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר xarelto - תגובה
ד``ר רוברט הפנר10/12/2012אתה לא (!!!) יכול לקבל xarelto אחרי החלפת שסתומים גם אם הם ביולוגיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
איתן10/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגע אנני לוקח קסרלטו
איתן12/12/2012הכדורים במגרה
בדיקת הקוצב לב מגלה אם יש לי פרפור, ובשתי בדיקות אחרונות לא היה פרפור
הבדיקה הבאה עוד תשעה חודשים,
ראשית האם בדיקה אחרת מגלה פרפור
מה אני צריך להרגיש כשיש לי פרפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגע אנני לוקח קסרלטו - תגובה
ד``ר רוברט הפנר12/12/2012אתה יכול להרגיש את הפרפור כדופק לא סדיר ואולי לא תרגיש כלום. אני מציע שתתיעץ עם הקרדיולוג שלך לגבי טיפול נוגד קרישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שהבנתי מהקרדיולוג שלי
איתן13/12/2012מה שלא יהיה וגם תרופות לשנוי קצב לב לא יכולות להתגבר על הקוצב,
גם כשאגסוס הקוצב דופק 60 פעם בדקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שהבנתי מהקרדיולוג שלי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר13/12/2012כמות הפעמות המוקדמות לא גדולה. קרדלוק 1.25 זהו מינון כמעט לא משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבורי קסרלטו הפתרון,
איתן14/12/2012כי ב-inr2.3 אני מקבל שטפי דם רצינים,
בזמנו הקרדיולוג שלי שקל ,מה יותר מסוכן עבןרי,קומדין או אפשרות לפרפור
אז אחרי שנה באתי אליו ואמרתי הרי אני יכול לקבל שוב פרפור
אז נתן לי קסרלטו ,הוא יודע בדיוק שיש לי שסתום אחד מחזיר והשני מתוקו,הוא עשה לי אקו לב וראה שהשסתומים די אוטמים,
אחרי שקראתי באינטרנט על קסרלטו,הלכתי לקרדיולוג מומחה נוסף,זה ששלח אותי לנתוח שסתומים,יודע בדיוק מצבם ומצבי ואשר בכתב שמוש בקסרלטו,
לפרדקסה אותן בעיות,רק צריך שני כדורים גדולים,אז נשאר קסרלטו,
אגב את הפרפור קבלתי כי הייתי חולה בדלקת ראות כחודש וחצי,
אז ברגע שאקבל דלקת ראות,אקח קסרלטו,
הקרדיולוג השני אמר לי שקסרלטו מציל חיים ואני חייב לקחת כל יום,
הקרדיולוג הראשון,אמר לקחת עשרים פעם בחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבורי קסרלטו הפתרון, - תגובה
ד``ר רוברט הפנר14/12/2012מה שאתה כותב לא רלוונטי, מה זה ומה האחר אמר. לצערי לא הבנת כלום ממה שכתבתי לך בתחילה.
מאחל לך בריאות שלמה. בזה מסתיימת ההתכתבות בינינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)