תיקון מסתם מיטרלי וטמפונדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון מסתם מיטרלי וטמפונדה
    אדם
    20/01/2013

21 עם תסמונת מרפן, לפני כחודש עברתי תיקון מסתם לאחר התיקון נראה כי יש נוזל סביב הלב הריאה הומלץ לי לקחת אטופן וקומדין בנוסף לתרופות הקבועות שלי נורמיטן וסיזלפריל.

לא הוסבר כי עלי לשמור על רמת INR, הגעתי ל INR 13 (בוצע פעמיים לא טעות) והתחילו אצלי קשיי נשימה חמורים והתברר כי הייתה לי טמפונדה, בוצע ניקוז של כ 1400 סמ"ק אך לפני כן הוחזרו ערכי INR לנורמה ע"י אשלגן ו FFP .

שוחררתי הביתה עם רשימת תרופות :
    קולחיצין
    פרדינזון 40 (כל שבוע 5 מ"ג פחות)
    אומפרדקס
    נורמיטן (תרופה קבועה)
    סילזפריל(תרופה קבועה)
    חומצה פולית
    ברזל עדין

מאז נטילת התרופות יש הרבה סחרחורות (כבר נפלתי ושברתי את חלק מהשיניים) עייפות ואני רואה שלפי בדיקות הדם שלי הרבה ערכים צנחו כגון HCT-MCH-MCHC-RBC-HB-MCV-LYM ועוד...

עד כמה שילוב תרופות אלו הנו נכון והכרחי? האם עלי לשמור על ערכים מסויימים של בדיקות דם? האם אפשר לוותר או להחליף חלק מהתרופות?

אודה לכם על כל המלצה/הערה/הארה שלכם שאוכל להביאה בפני הקרדיולוג שלי.

תודה ושבוע טוב,
    אדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון מסתם מיטרלי וטמפונדה - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    20/01/2013

אדם שלום רב

מכוון שמדובר במקרה מורכב, לא נראה לי רציני לתת לך המלצות על שינוי בטיפול תרופתי דרך אינטרנט בלי ביקור אצל רופא קרדיולוג שלך.

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו