קשר סיבתי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר סיבתי.
    אלונה
    15/02/2013

שלום. עבדתי כמחסנאי ברשת מזון. מדי יום במשך כ-5 שנים, הגעתי לעימותים קולניים עד לכמעט פיזיים עם נהגים/ ספקים, דיירי ושכני המועצה, פקחי וראש המועצה, משטרת ישראל. בכל עימות וויכוח החל אצלי, כאב בכתפיים, רעד ברגליים, קור חולף בגופי,יובש בפה, אדמדמות בפנים, וחושך בעיניים. המצב היה מופיע בכל פעם שהתעמתי עם האנשים שציינתי. אחרי כארבע שנים אכן עברתי צינתור ולאחר שנה עוד צינתור. רופאים ייעצו לי לא להמשיך בעבודתי. בין השאר, הנני סוכרתי,בינוני ולרוב מאוזן. במקביל לעובדה שציינתי הייתי סוחב מפרק ומרים סחורות ללא הגבלה עד צאת הנשמה והנשימה. מרוב עבודתי הקשה חטפתי כתף קפואה, בעיות גב חמורות, וכן כאבים בצוואר. אני מבקש לשאול האם קיים קשר סיבתי למחלת הלב שהתגלתה אצלי עקב התנהלות זו שציינתי. האם אפשר לשים אצבע ולומר שעקב מחלת הסוכרת קבלתי את המחלה. האם כל הסוכרתיים חולים בלב. האם כל חולי הלב הנם סוכרתיים. אנה התייחסותכם תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר סיבתי.

הוספת תגובה

• קשר סיבתי. - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    15/02/2013

לדעתי נענית כבר בעבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו