דופק מהיר במעבר מישיבה לעמידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מהיר במעבר מישיבה לעמידה
    שרון
    14/03/2013

שלום רב,
    אני 7 שבועות אחרי ניתוח קרסול. עד לפני שבוע הייתי על זריקות לובנוקס 30 מג ליום(שוקלת 80 קג). בעקבות גן שגורם לקרישיות. בשבועיים האחרונים מרגישה לחץ בחזה וקצת קושי בנשימה. העריכו שלא מדובר בתסחיף כיוון שיש לחץ בחזה,לא כאב,קצת קושי בנשימה אבל לא חריף, הלחץ בחזה לא מתחזק בנשימה עמוקה,אין שיעול, הייתי על לובנוקס וגם עשו לי אולטראסאונד לרגליים ולא נמצא שום דבר שיכול להעיד שהיה משהו שהתנתק,כך שהסבירות לכך היא ממש קלושה.
    לפני חמישה ימים התווספו סימפטומים נוספים- איני יכולה לעמוד או ללכת. ברגע שאני מנסה יש לי סחרחורת, החזה שלי מרגיש שהוא עומד להתפוצץ החזה והגרון הדוקים וקצת קשה לי לנשום,אני מתנשפת. בישיבה הדופק שלי הוא 70 וכשאני קמה הוא מיד מזנק ל 135. עשו לי אקו לב בשכיבה ואקג,שנייהם היו תקינים.

האם מבחינה קרדיולוגית יש בדיקות נוספות שניתן לבצע בכדי לשלול שהמצב הזה קשור לתחום הקרדיולוגי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דופק מהיר במעבר מישיבה לעמידה - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    14/03/2013

את לא זקוקה לבדיקות לב נוספות כי הבעיה לא בלב. ממה שאת מתארת תסחיף ראתי במקום ראשון שני ושלישי גם בגלל קרישיות היתר וגם תת המינון של הטיפול שקבלת. מציע לך לעשות CT.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו