כאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה
    בוקי
    06/04/2013

בן 50 מזה כחודש עם כאבים בחזה בהתחלה גם בשכמות וגב תחתון בשבוע אחרון רק בחזה הייתי לפני שבועים במיון לאחר שאקג במרפאה היה גבולי ולחץ דם ודופק שמדדו עי הרופאה היו נמוכים
    .במיון בדקו בדיקת דם טרופונין די יצא תקין אקג סינוס,70לדקה icrbbb. ללאסינון איסכמה חריפים. צילום חזה:ללא פנאומטרקיס ללא תסנין ,תפליט או גודש. כיוון שמאובחן6שנים בתסמונת פיברומיאלגיה הציעה חידוש מעקב פיברומילאגיה ולשקול מבחן מאמץ.
    בשיחה טלפונית עם ראומוטולגית הפנתה גם למבחן מאמץ הגעתי לבצע בבלינסון ולא אשרו לי לבצע עקב כאבים בחזה.
    .אציין שהכאבים הם קבועים כל היממה ללא הקרנה ליד רגל .מתרכזים במרכז החזה מתגברים בחשיפה לקור הרמת ידים למעלה התכופפות עם הגוף.
    קרדיולג במבחן מאמץ אמר שיש מספר בדיקות מקבילות שנתן לבצע במקום מבחן מאמץ. ושאלתי האם ישנה בדיקה שלא מחייבת חשיפה לחומר רדיואקטיבי כמו במיפוי לב שיכולה לבוא במקום מבחן מאמץ,כמו כן את כמה מתאור שלי האחוז שזה קשור ללב והאם לקבוע לקרדיולג ולהמשיך הלאה הוא ללכת לבירור בכיוון אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    06/04/2013

אם הבנתי נכון אתה מתאר כאב שהוא קבוע בכל שעות היממה ותלוי בשינויי תנוחה,(הרמת ידיים, התכופפות וכו). זה לא מתאים למחלת לב (סתימות בעורקי הלב) לכן לא רואה כל צורך לעשות מבחן מאמץ וגם לא מיפוי לב.
    כן הייתי ממליץ לך לעשות אקו לב (במנוחה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו