שינויים בקצב הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בקצב הלב
    עפרה
    09/04/2013

מכיון שהרגשתי כחודשיים כפעמיים ביום מעין דופק מהיר והרגשת פירפור הופניתי לקרדיולוג שרשם לי אספרין קרדילוק וטריסטר . וזאת לאחר בדיקת הולטר 48 שעות שנשלחתי לבצע עי רופאת המשפחה. נאמר לי לבצע גם אקו דרך הושט.(מועד הבדיקה טרם הגיע) בבדיקה קטעים של פירפור שנמשכו לסירוגין עד 2 דקות מהירות עד 150 היו פעימות על חדריות מוקדמות... בהולטר כחודש לאחר טיפול בקרדילוק פעימות על חדריות ע 5546 וקטעים של פירפור עד 3 דקות מהירות עד 178..... החלטתי לקבל חוות דעת נוספת נגשתי לקרדיולוג נוסף ששלל את דרך הטיפול נאמר לי להפסיק את שלושת סוגי הכדורים ורשם לי פרופקס 150 מג שלוש פעמים ביום... לדעתו גם עלי לבצע אקו לב רגיל ...כמובן שאני מבולבלת משתי דעות קיצוניות והפכתי חרדתית מה שלא מוסיף לי הרגשה טובה.עם לקיחת הכדורים בערב הראשון ולמחרת החלתי להרגיש פעימות לב חזקות ומהירות , מעין שינוי בקצב הלב....אין לי אפשרות לדבר עם הרופא אלא בשעות הקבלה ובתופעות הלואי שיש לשים אליהן לב. רשום אם יש שינו או הגברת קצב הלב לפנות לרופא ולהפסיק הכדורים ...אינני יודעת מה לעשות.. ובנוסף האם כדאי לקחת כדור הרגעה.
    אשמח לתשובה מהירה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים בקצב הלב

הוספת תגובה

• המשך

עפרה
    09/04/2013

שכחתי לציין כי גילי 57 ...בריאה בדרך
    סובלת מריפלוקס
    \תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו