דפיקות לב מואצות לאחר בהלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב מואצות לאחר בהלה
    חגית
    11/04/2013

שלום,

לאחרונה אני עוברת תקופה לא קלה, הורה חולה ומוגבל בניידות, הורה שני שקשה לו עם המצב, הכלב שלי נפטר לפני חודש מזקנה ואני מובטלת כבר חודשיים

על פניו אני נראית בחורה חזקה עם יכולות רגשיות מרשימות במצבי לחץ אבל המצב לא קל

אתמול נכנסתי לישון והיה איזה רעש בבית שגרם לי לבהלה, ממש הרגשתי שקפץ לי הלב והיו לי דפיקות מהירות שנרגעו אחרי דקה או שתיים, לאחר מכן לא יכולתי להרדם במשך כמה שעות והתחושה של דפיקות לב מואצות לא נרגעה עד שנרדמתי.

ישנתי משהו כמו 4 שעות, קמתי והכל היה רגיל ....בערב נכנסתי לנוח איזה שעתיים ושוב הרגשתי דפיקות לב, מדדתי ויש לי בסביבות 17*4 ב15 שניות כלומר 68 קצב לב
    באינטרנט ראיתי שזה בסדר בגבול הנורמה

לאחרונה אני חשה מתיחות וחוסר נוחות בלי סיבה נראית לעין, הרגשת עצב בלתי מוסבר ולפעמים גם קושי לנשום שחולף מעצמו

יש לציין שאני בת 33 ללא בעיות רפואיות ומעשנת אם כי לאחרונה הרבה פחות

האם יש סיבה לדאגה? לפי כל הנתונים נראה כי אני סובלת מחרדה או דכאון שלפני כן מעולם לא היה לי אבל אני בהחלט מרגישה מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דפיקות לב מואצות לאחר בהלה - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    12/04/2013

חגית שלום רב

אני מסכים לפי דעתי לא מדובר בביעה לבבית .

בהצלחה

ד״ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו