פיענוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיענוח
    אורית
    19/04/2013

שלום. בת 25 עברתי א.ק.ג בעקבות אי נוחות באזור בחזה
    sinus rhythm- low limb voltage
    Qrs (t) contour abnormality consistent with anteroseptal infarct probably old
    st& abnormality ,consider high lateral ischemia or left ventricular strain אודה להתייחסתוכם ופרשנותכם לבדיקה תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיענוח

הוספת תגובה

• פיענוח - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    19/04/2013

האקג אומר שהיה אוטם שריר הלב מתישהו בעבר
    אם היית כותבת שאת בת 55 לא הייתי שולל אפשרות זאת. אני מניח שאת בחורה בריאה ואז אני מניח גם שאת חברת מכבי מאיזור המרכז כי אז אני מכיר את מפענח האקג והוא עם דימיון מאוד פורה....
    מציע שתראי את האקג לקרדיולוג ובמידת הצורך לעשות אקו לב
    תעדכני אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיענוח- המשך

אורית
    19/04/2013

תודה על התייחסותך עשיתי את הא.ק.ג במרפאת קופ"ח כללית שאני בה האחות עשתה לי האם יש לכך קשר לעובדה שאני מתקשה בכל מאמץ פיזי כמו הליכה ונדרשת לנוח זה יכול להיות עקב היותי לא פעילה כמה חודשים בעקבות זאת הייתי במנוחה יותר. ומה זה אוטם שריר הלב? האם זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיענוח- המשך - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    19/04/2013

=התקף לב. מה שהמלצתי ללא שינוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו