מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת רטטשירה21/04/2013
ד"ר שלום רב,
בת 55. לא לוקחת כדורים כלשהם. ללא כולסטרול, ללא שומנים בדם, לחץ דם נמוך רזה מאד, לא מעשנת, (לציין כי במשפחתי הוריי חולה לב, התקף לב, צינתורים מחלת לב מובהקת).
כעט, לפני כתשעה חודשים החל לי מעין רטט פנימי, פעימות מודגשות אולי אפשר להגדיר זאת, מעין מערבולת סיבובית באזור החזה מצד שמאל.
כירורג שד אמר שאני מצביעה על צלע 3-4 בקו אקסילרי קידמי האזור שאני מרגישה שוב, רוטט כשאני נחה או ישנה בלילה אני מרגישה זאת כשאני שוכבת על אותו הצד זה מרגיש כמו מעין פעימות מהירות או מודגשות. לציין כי זה לא מרגיש לי מהלב, מכיוון שאני נושמת רגיל ואין לי תחושת תעוקתית ו/או כבדה באזור הזה.
אך זה כל היום 24 שעות ביממה ללא הפסקה.
לצייין כי אותה תחושה מופיעה לי כמעין זרם קל בכל הגוף ממש בכל הגוף, ותחושת נימולים ו/או רטט די דומה לחלק העליון בכפות הרגלים. ברגליים מרגישה מידי פעם עיקצוצים, אבל רטט קבוע. אני מרגישה כי החלק השמאלי יותר מודגש בתחושה הנ"ל וכאילו ויש לי ויברציה משם לכל הגוף כפי שתיארתי.
עד עתה כל הבדיקות שעברתי לא נמצאה אבחנה לבעיה .
עברתי בירור אורטופדי, נוירולוגי, כירורג שד, שיצא תקין.
נשלחתי לאקו לב שיצא תקין.
עמוד שדרה צווארי וגבי C.T. ו- MRI - תקין.
מיפוי עצמות-תקין.
בדיקות דם-תקין.
C.T. חזה בטן ואגן - ללא ממצא רלוונטי.
האם יכול להיות שזה מהלב? האם בדיקת אקו לב היא בדיקה מספקת על מנת לשלול בעיה ממקור לבבי? סימפטומים כאלה ובאורך זמן כזה, הכוונה גם כבר תשעה חודשים וגם 24 שעת ביממה יכולים להיות ממקור לבבי?
מה דעתך?
אודה לתשובתך.
תודה וב ב ר כ ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת רטט - תגובה
ד``ר רוברט הפנר21/04/2013את יכולה להמשיך לחפש ולעשות בדיקות אבל לא תמצאי כלום כי אין לך כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)