הולטר לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הולטר לב
    סובלת
    25/04/2013

שלום, אני חיילת בת 20 יש לי עבר של טריגלצירידים גבוהים בשם (550) וכולסטרול גבוה שהגיע מעל 400. מאז שהייתי קטנה נתונים אלו היו גבוהים גם בתקופה שבה שקלתי 50 ק"ג. כיום אני שוקלת 80 ק"ג. לאחר גיוסי אירע מקרה בו התעלפתי..אני לא זוכרת שום דבר מהמקרה..לכן הרופאה שלי החליטה לעשות לי הולטר לב והינה ההמצאים:
    "נצפו APBS בודדות ביותר. נצפו DROPPED BEATS מועטות וקצרות ובעיקר בלילה בשינה.
    רציתי לדעת מה בידיוק התוצאות הללו אומרות?.
    ועוד נושא..כמה כ5 שנים יש לי תופעה מוזרה. כשהייתי רצה על בסיס יום יומי היו לי מעין קולות מוזרים בגרון מעיינין טיקים כאלה כמו כדור קטן שקופץ ועושה רעשים...זה נמשך הרבה שנים וגם בהליכה רגילה.
    האם יש השערות מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הולטר לב

הוספת תגובה

• הולטר לב - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    25/04/2013

מה שרשמת בנוגע להולטר תקין.
    ....אבל מה עם הכולסטרול שלך? את מטופלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלוסטרול

סובלת
    25/04/2013

אני לא נוטלת כדורים להורדת כלוסטרול-
    בנוגע לרעשים שדיברתי יש אולי השערה כלשהי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלוסטרול - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    25/04/2013

ההשערה היא שאת לא מתעסקת עם העיקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו