תחושה רגעית של דופק לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה רגעית של דופק לא סדיר
    איילת
    15/05/2013

שלום רב וחג שמח!
    בת 41 נוטלת סטאטינים וגלולות. לא מעשנת ומעולם לא עישנתי.
    לפני כחודש חוויתי לראשונה משהו מוזר ומלחיץ. חשתי מעין רעד חולף בבית החזה ותחושת ריחוף קל שחלפה מיד. בדקתי את הדופק והוא היה שונה. הייתה פעימה ואז כמו הפסקה ותכף ארבע פעימות מהירות ואז שוב אחת אטית/מאוחרת ושוב כשלוש פעימות מהירות. נורא נבהלתי והדופק הואץ אך היה סדיר. בשבוע האחרון זה חזר פעמיים כשאני חשה מעין קפיצה בבית החזה או פעימה בשקע הצוואר/גרון, שלוש פעימות מעט מהירות, הפסקה יחסית ארוכה ואז פעימה ומסתדר מעצמו. יש לציין שכל העניין אורך כחמש שניות ללא חולשה או סחרחורת וללא כאבים בחזה. בעבר עברתי הולטר כשהאחרון לפני שנתיים והיה תקין. לפני חמישה חודשים עברתי בבית חולים בדיקת אקו לב במאמץ והכל תקין. האם אני מתארת תופעה מוכרת? מסוכנת? חשבתי לבקש בדיקת הולטר אך אני חושבת שבתדירות נמוכה שכזו דווקא בזמן הבדיקה לא יהיה כלום. אשמח לשמוע. תודה מראש ובשורות טובות לכולנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושה רגעית של דופק לא סדיר - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    15/05/2013

אני מבין שתלונות כאלה ואחרות זה סיפור של שנים. את מתארת פעימות מוקדמות. אין בזה סכנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחות או יותר...

איילת
    15/05/2013

פעם כאבים. פעם דופק מהיר. תודה לאל - כל הבדיקות תקינות.
    אז אין צורך בהולטר?
    תודה רבה על התשובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו