מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבחן מאמץחנה01/06/2013
שלום,רציתי לברר,אני בת 21 ברקע הידרוציפולוס ללא שאנט עברתי אנדסקפיה,בחצי שנה האחרונה סובלת מדפיקות לב מהירות ביום יום ללא מאמץ יכול להיות דופק 120, קשיי נשימה,חיוורת,חולשה,לאחר בדיקת אקו לב אובחן אצלי BICUSPID AORTIC VALVE SUSP PER ECHO,עשו לי מבחן מאמץ וזו התשובה:
דופק במנוחה 111 לחץ דם 90/50 והסתיים עם דופק 179 ולחץ דם 120/60,הבדיקה נמשכה 5.21 שיא המאמץ 8.7 METS
לסיכום ממצאי הבדיקה מצביעים על 90% הושג מדופק מקסימלי צפוי,לא היו תלונות.
לא נצפו שינוים משמעותיים במקטע ST,לא נצפו הפרעות קצב לב.
תגובת לחץ דם תקינה,הסבירות לקיום אסכמיה במאמץ נמוכה.
רציתי לברר מה משעמות הבדיקת מבחן מאמץ? איזה בדיקות אליי לעשות עוד?
הדפיקות לב נמשכות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחן מאמץ - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/06/2013אין לבדיקת המאמץ כל משמעות כמעט.
האקו לב חשוב
מציע שתפני לקרדיולוג. סביר שדפיקות הלב והחולשה משניים לבעיה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה01/06/2013תודה, מבחינת האקו לב עשו לי את האקו לב ואובחן בו BICUSPID AORTIC VALVE SUSP PER ECHO.
האם אני צריכה לעשות עוד בדיקות מסוימת?כי מבחינת הקרדיולוג הכל תקין,ואני ממשיכה לסבול ביום יום מדפיקות לב מאוד חזקות הדופק.
אולי אתה יכול בבקשה להגיד לאיזה כייון ללכת שיבדקו אותי עוד?כי אני סובלת מזה תקופה וקשה לתפקד ביום יום עם הדפיקות האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/06/2013תעשי הולטר. אם תקין הסיבה לא בלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה01/06/2013עשו לי את הבדיקה של ההולטר וזו התשובה:
קצב לב:קצב סינוס עם ממוצע 87 לדקה ביממה (60-152)
לא נרשמו הפרעות קצב.
אם ההולטר הזה תקין?לאיזה כיוון ללכת מה לבדוק?
תודה מראש שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רוברט הפנר02/06/2013אינני יודע. לא יכול לאבחן את הבעיה על סמך המידע המועט שכתבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חנה02/06/2013תודה רבה על ההסברים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)