מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקג לא תקין עם כאב ראש פועםאור19/07/2013
ד״ר שלום,
אני בן 22 בריא בדרך כלל,מזה כשבוע אני נתקף בכאב ראש פועם בעורף,כאב חזק בקוטר של אגרוף,שנמשך כשעתיים ואז דועך די מהר.
הכאב מופיע באופן פתאומי במאמץ אנאירובי,לדוגמא בעת שכיבות שמיכה ומתח בעיקר,הכאב מגיע בבת אחת בתחילת האימון(לאחר כמה חזרות בודדות) בדרגה 8 בסולם כאב מ1-10
בבדיקה אצל רופא ראשוני- ״קולות סדירים אבל הלם אחוד לא נקי״ הוא אמר לי שבשל התלונה והקולות בסטטוסקופ,נעשה אקג.לאחר כמה דקות האקג הראה: היפוך גל t ברדיקרדיה 54.
הרופא הפנה אותי למיון,במיון חיכיתי המון זמן לרופא פנימאי שמאוד מיהר ,שלל דגלים אדומים, בדיקות דם תקינות ושחרר אותי בזריזות,הוא לא נגע בי בשום שלב לא בדק מה מקור הכאבים,שחרר אותי זריז ואמר לי להיות חזק (אני לא יכול להתאמן בכלל בגלל זה,לא עניין אותו שזה מאוד מפריע).אמר שהיפוך גל t יכול להיות גם תקין (למרות שיש לי אקג מלפני חצי שנה שהוא תקין לגמרי בלי היפוך).
אני משתחרר עוד כמה ימים מצהל ככה שאני לא בצהל ולא באזרחות כרגע.
יש לי כרטיס טיסה לחו״ל לעוד שבוע וחצי ואני כרגע תקוע עם הבעיה הזו . לפעמים הכאבים הפועמים מופיעים במהלך היום בדרגת כאב 3 מסולם 1-10 הכאב מורגש והוא פועם ממש בשטחיות,מספיק כדי לעורר דאגה בי,אני בן 22 וזה נראה לי קצת חריג כדי להניח לזה.
אודה לך מאוד על התייחסות.
אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקג לא תקין עם כאב ראש פועם - תגובה
ד``ר רוברט הפנר19/07/2013מציע שתנסה לפתור את בעייתך כמו כולם ולא בפורום אינטרנט.
בכלל, למה אתה חושב שהבעיה בלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים,אך
אור20/07/2013במקרה שלי עברתי 2 רופאים,האחד רופא בביקורופא והשני במיון.הראשון אמר שזה ממצאים שיכולים לכוון ללב.ואף הפנה למיון.
במיון הפנימטי שיחרר אותי בלי שום בדיקה(אפילו גופנית לא) והמליץ לי להיות חזק כי אני חייל.
ניסיתי מאז להתאמן שוב אך שוב חזר הכאב הפועם לעורף,החל מהחזרה השניה בתרגיל המתח.
מה עלי לעשות?אני אדם ספורטבי מאוד,לעולם זה לא קרה לי וכרגע זה גם מגביל וגם מדאיג.
איזה בדיקות כדאי לעשות ובמה אתה היית חושד?
תודה על ההתייחסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)