מהי ההגדרה למחלת לב,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהי ההגדרה למחלת לב,
    אדי לפיד
    20/08/2013

עברתי שני צינתורים בהן התקן לי סטנדים. אני נמצא בוויכוח עם חב' הביטוח לגבי מחלת הלב שלי. לא עברתי אוטם שריר הלב אולם בעקבות לחץ וסטרס בעבודה הרגשתי שמשהו לא טוב אצלי ופניתי לרופאת המשפחה משם לקרדיולוג ואחרי שבועיים צינתור. כאמור. הוגדרה מחלתי כאיסכמיה או חולה במחלת לב כלילית. הגדרת חב' הביטוח כדי שהוכר כחולה לב אומרת" התקף לב חריף, נמק של חלק משריר הלב כתוצאה מהיווצרות או חסימה בכלי הדם כללי המגבילה את הדם לאותו חלק". כאבי חזה אופייניים. שינויים ב.א.ק.ג. עלייה באנזימים של שריר הלב. האם מחלת הכלילית או האיסכמיה אינה אותה מחלת לב?.... אנה עזרו לי להבין מה שונה מחלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהי ההגדרה למחלת לב,

הוספת תגובה

• מהי ההגדרה למחלת לב, - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    20/08/2013

אתה עברת צנתור אבל לא התקף לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר הפנר, המשך, מהי מחלת לב.

אדי לפיד
    21/08/2013

שלום ותודה. (אגב בקרתי לפני שנה במרפאתך). שאלתי ואני זקוק לתשובה מופשטת שהבין. מה ההבדל בין מחלת הלב שלי ,איסכמיה קלילית לבין אדם שקיבל אוטם שריר הלב. האם מבחינת הרפואה שתי ההגדרות אינן ברמה שווה, עפ"י הגדרת בחר הביטוח שטוענת שמחלתי הנה מחלה קשה?!!!. אנה תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר הפנר, המשך, מהי מחלת לב. - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    21/08/2013

איסכמיה כלילית פירושה סבל של הלב כתוצאה מחוסר הספקת דם עקב הצרות בעורק/עורקי הלב. התקף לב נגרם בסגירה פתאומית של עורק כלילי עם נמק בשריר הלב. איסכמיה יכולה להוביל להתקף לב ויכולה שלא אם פותחים את העורק מוקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו