בעיה בלב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בלב?
    שאלה
    26/09/2013

אני בת 24 ומזה שנים מרגישה קושי לנשום בעיקר בזמן מאמץ גופני קל-קל מאוד ולעיתים גם ללא כל מאמץ (יש לציין שהכושר הגופני שלי ירוד). לפני שנה וחצי הגעתי למיון בשל דפיקות לב וקושי חזק לנשום.הדופק היה גבוה מאוד וכך גם הלחץ דם. עשו לי צילום חזה שהתוצאות היו צל הלב תקין ללא תסנין או תפליט וא.ק.ג סינוס,125 פעימות לדקה ללא סימני איסכמיה חדה.תפקוד קרישה תקינים כך גם כל שאר בדיקות המעבדה. אשפזו אותי ללילה אחד שבמהלכו הייתי מחוברת למכונה שבודקת את הלב (אין לי מושג מהי המכונה כי לא כתוב בסיכום אשפוז- הדביקו לי מדבקות על החזה כמו אקג.) לאחר לילה שוחררתי ואמרו לי שבכל בסדר ושזה כנראה לחץ. רופא המשפחה שלך אותי לקרדיולוג שהפנה אותי לאקו לב במאמץ שיצא תקין.בימים האחרונים יש לי תחושה של שריפה בלב וכאבים במרכז החלק העליון של החזה- כאב כמו אגרוף שמופיע גם במנוחה וגם כאשר אני עושה תנועה חדה ויש לי לפעמים פרפור של הלב,כאילו הוא מתכווץ והבחנתי שאני מרגישה את זה ממש כשאני מפהקת. האם יכול להיות שקיימת בעיה בלב שלא גילו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בלב?

הוספת תגובה

• בעיה בלב? - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    27/09/2013

כפי שאת מתארת את עצמך ותלונותייך, הבעיה לא בלב, לדעתי תרגישי יותר טוב עם שינוי באורח החיים, יותר פעילות פיזית, ירידה במשקל, הפסקת עישון, אז תבקרי פחות בבתי חולים ורופאים ותעשי פחות בדיקות מיותרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו