לחץ דם גבוה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה מאוד
    חייקה גליק
    27/10/2013

שלום. אני בת 62, עובדת, בריאה וללא כדורים בכלל, אנרגטית ופעילה בחדר כושר 2-3 בשבוע. בשבוע האחרון לחץ הדם שלי הגיע למספרים הזויים 200-220 ל- 110-100. לא כואב לי כלום ולא הרגשתי בשום שינוי אצלי. הדבר התגלה לגמרי במקרה. נשלחתי למיון, עברתי בדיקות דם, א.ק.ג, ראייה, לחץ תוך עיני - כל הבדיקות תקינות! קיבלתי כדורי נורווקס שלא בדיוק מורידים לי את לחץ הדם מתחת ל- 180-95. מה יכולה להיות הסיבה ומה צריך לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה מאוד

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה מאוד - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    27/10/2013

שלום רב
    ליתר לחץ דם ברוב המקרים אין סיבה ידוע לכן דורש טיפול מיידי כדי למנוע סיבוכים.
    במצב שלך צריך לטפל לפי דעתי עם שילוב של יותר מתרופה אחד מכוון ברוב המיקרים מספרים כאלה למגיבים רק לכדור אחד.

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לחץ דם גבוה

חייקה גליק
    27/10/2013

תודה רבה על התשובה. אטפל בזה מול הרופא האישי.
    ובכל זאת, איך זה קורה פתאום? לפני כ- 3 חודשים עשיתי בדיקות מאמץ ולחץ הדם היה 140-80. לא חל שום שינוי מהותי בחיי. לא עליתי במשקל, לא תזונה שונה, פעילות גופנית כרגיל, אין בעיות רגשיות. ופתאום... יום בהיר אחד לגמרי במקרה, בבדיקה כללית לרפואה משלימה ולטיפול רפלקסולוגי מתברר שאני ברקיע העשירי.... מאיפה ולמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לחץ דם גבוה - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    27/10/2013

שוב שלום
    כמו שאמרתי לך אין סיבה במעל 90% מהמקרים .

המשך יום טוב

ד"ר תובר ריקרדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו