מחלת לב וטיסה לתאילנד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת לב וטיסה לתאילנד
    רונן
    27/10/2013

שלום רב,
    אני בן 25 עם קרדיומיופתיה היפרטרופית מלידה. מושתל דפילברטור crtd ולפני כ8 חודשים עברתי ניתוח לב פתוח ע״י פרופ׳ שאף הרצל בו עשו לי כריתה של חלק משריר הלב, maze לטיפול בפרפור פרוזדורים ותיקון של המסתם. ב״ה לא היו לי בינתיים פרפורים ומצבי הכללי הוא קצת יותר טוב מלפני הניתוח. אני באופן כללי מתפקד. אין לי אי ספיקה תודה לאל. מטופל בכדורי נאובלוק קומדין ומינון נמוך של משתנים. אני לא הכי חזק וכמובן זקוק למנוחה שלי ביום יום.
    אני מעוניין לטוס לתאילנד כמו שאר בני גילי. כמובן שאתייעץ גם עם הרופא המטפל אבל רציתי לשאול מנסיונכם אם שמעתם על חולי לב שטסו למקומות מהסוג הזה, האם יש גורם שיכול להגיד לי אילו מרכזים רפואיים יש שם ובאיזו רמה? והאם יש סיכוי שאוכל להגשים חלום ולטוס לשם.
    אשמח לתשובה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת לב וטיסה לתאילנד

הוספת תגובה

• מחלת לב וטיסה לתאילנד - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    27/10/2013

זה החלום שאתה רוצה להגשים? לטוס לתאילנד? כל בני גילך היו שם?
    בקרית מוצקין כבר היית?
    מצבך באמת לדיון עם הקרדיולוג שלך. לדעתי אם אתה מאוזן תרופתית ומרגיש טוב כנראה שאפשר (ובתנאי ששם תתנהג כמו בארץ)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו