תיקון Vsd וצביטות בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון Vsd וצביטות בלב
    מאיה
    29/11/2013

שלום, אני בת 22 בעבר עברתי תיקון vsd בגיל 3 חודשיים ומאז בריאה לחלוטין (פרט לנשירת שיער בזמן האחרון), ביצעתי לפני חודשיים בדיקת דם והיא יצאה תקינה ובנוסף עברתי א.ק.ג והכל היה תקין. מדי פעם מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי מדי פעם צביטות בחזה וזה עובר אחרי נשימה עמוקה כואבת וחדה. למרות זאת היום הצביטות היו ממש כואבות מבדרך כלל עד שהתעוררתי מהן והתיישבתי תוך כדי שאני לוחצת על האזור. רציתי לדעת אם אני צריכה לדאוג? או שזה נובע מלחץ? ( היה לי סיוט בלילה ובשבוע האחרון אני במתח) מה לעשות כזה קורה כדי להקל על הכאב? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון Vsd וצביטות בלב

הוספת תגובה

• תיקון Vsd וצביטות בלב - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    30/11/2013

אינני יודע מה הסיבה לתחושות שלך ואינני חושב שזה קשור ללב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ממה זה יכול לנבוע?

מאיה
    30/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יכול לנבוע מגזים

הדסה
    08/12/2013

מגזים כלואים במערכת העיכול שיוצרים מעין דקירות/צביטות כמו שאת מתארת תיוועצי ברופא גסטרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו