כאב בחזה בצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בחזה בצד שמאל
    הדסה
    06/12/2013

שלום רב,
    אני בחורה צעירה בת 26 בריאה בדר"כ בדיקות דם כלליות סה"כ תקינות.לא מבצעת ספורט או התעמלות באופן סדיר.
    היום רכבתי על אופניים(היה מעט קריר-יחסית) ולאחר רכיבה של כעשרים דקות הרגשתי מעין התכווצות וכאב בצד שמאל של בית החזה הכאב כלל דקירות חדות וכאבים חדים בשד עצמו ומתחתיו(לא במרכז החזה רק בצד שמאל). הדופק היה מההיר בכל מקרה בגלל הרכיבה. הפסקתי את הרכיבה והתחלתי ללכת ברגל לאחר 5 דקות לערך הכאבים פחתו עד שנעלמו כלא היו). הדופק חזר להיות איטי ולא חזק רק לאחר 20 דקות לאור העובדה שנלחצתי גם כי חשבתי שאולי מדובר בלב.
    חשוב לציין כי עברתי בדיקת אקו לב לפני פחות משנה בגלל משהו אחר לגמרי שקשור לגזים ושלילת בעיית לב- האקו לב היה תקין ונשלחתי הביתה.
    סה"כ אני שעתיים אחרי העניין שערך עד 10 דקות אני מרגישה יחסית טוב ללא כאבים או תחושות רעות הזעות בחילות או משהו כזה.
    רציתי לשאול האם אתם חושבים שיכול להיות מדובר בבעיה אחרת אולי התכווצות שרירים. בכל מקרה האם זה מתאים לתיאור בעיה לבבית? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בחזה בצד שמאל

הוספת תגובה

• בנוסף

הדסה
    06/12/2013

בנוסף חשתי מעין זרמים חמים כואבים באיזור בית החזה השמאלי והשד לא הקרין לשום מקום ולא הגיע למרכז בית החזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו