מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות לבדני21/12/2013
שלום ד''ר אני בן 19 ואני רוצה לספר לך את הסיפור שלי.
הבעיות לב שלי התחילו שהייתי בן 16 שיחקתי כדורגל ואחרי שעה של פעילות ברגע מסוים הלב שלי התחיל לפעום בצורה אחרת מהרגיל התחושה הייתה כאילו היו לי שתי לבבות או יותר נכון שהחלק השמאלי והימני לא פעמו ביחד באותו הזמן אלה כל אחד בנפרד( כמובן שזה תיאור שאני מסיק מעצמי ואני לא יודע אם זה באמת נכון )
לאחר מכן בגיל 18 סיימתי לקחת רואקוטן חצי שנה ואחרי חודש התחלתי להרים משקולות ותמיד 6 שעות אחרי הפעילות הייתי מרגיש דקירות נוראיות באזור הלב שהיו מגיעים עד לאצבעות ביד שמאל ולזרוע ולכתף המשאלית. פניתי לרופא קרדיולוג ועשה לי אולטרה סאונד לב ובדיקת מאמץ וכולם חזרו תקינות וגם הרופא אמר שהכל בסדר.
התחלתי גם לחוש בתחושה שהלב שלי מחסיר פעימה ולרוב הפעימה הבאה תהיה תמיד חלשה או חזקה. תחושת החסרת הפעימה אני מרגיש עד היום והוא קורא לי לפעמים שאני סתם יושב על הספה או שוכב ולפעמים שאני מפהק ולוקח נשימה עמוקה אני מרגיש את ההחסרת פעימה וכמו זריקת אנדרנלין בחזה שדומה לתחושה של פרפרים בחזה.
לפני כ8 חודשים לפני שסיימתי תיכון הייתי בשיעור ספורט רגיל ועוד לפני שבכלל התחלתי בפעילות הגופנית נתתי קפיצה במקום וכאשר נחתי הרגשתי שהלב החסיר פעימה ישר ישר נבהלתי ונסייתי להשתעל אבל מה שגיליתי שהלב שלי פעם שוב בצורה לא סדירה והפעם האירוע נמשך בערך דקה התחושה הייתה כאילו הלב שלי פועל בדופק של 200 ומעלה ושהסינכרון בין החדרים או צדדי הלב לא מתואם.
ישר נשכבתי ולאחר מכן זה עבר והלב התחיל לפעום כרגיל.
עד היום אני מרגיש החסרת פעימות, עד היום אני סובל מדקירות באזור הלב ממש איפה שהצלעות על בסיס יומיומי ולאחרונה שמתי לב שפעימות הלב שלי מאוד חזקות והדופק שלי תמיד גבוה.
הייתי אצל 3 קרדיולוגים שונים והם אמרו שהכל בסדר אבל עמוק בפנים אני יודע שהכל לא בסדר כי לא יכול להיות שהלב שלי יצא מכלל שליטה במהלך היום היום כי זה לא אמור לקרות סתם ככה.
האם ד''ר רואה משהו חשוד ממה שסיפרתי ושוב אני מדגיש שאני סובל מהחסרת פעימות ופעימות לב חזקות אני שם לב אליהן כל הזמן ותחושת דקירות באזור הלב.
את הפעימות האי סדירות רק הרגשתי פעמיים אבל מאוד מפחד שיקרה שוב כי זה חוויה מפחידה
אשמח אם אקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר21/12/2013אתה מתאר כנראה תופעה של פעימות מוקדמות שלא מסכנות אותך אבל אם מפריעות מאוד ניתנות לטיפות תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)