בעיות לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות לב
    דני
    21/12/2013

שלום ד''ר אני בן 19 ואני רוצה לספר לך את הסיפור שלי.
    הבעיות לב שלי התחילו שהייתי בן 16 שיחקתי כדורגל ואחרי שעה של פעילות ברגע מסוים הלב שלי התחיל לפעום בצורה אחרת מהרגיל התחושה הייתה כאילו היו לי שתי לבבות או יותר נכון שהחלק השמאלי והימני לא פעמו ביחד באותו הזמן אלה כל אחד בנפרד( כמובן שזה תיאור שאני מסיק מעצמי ואני לא יודע אם זה באמת נכון )
    לאחר מכן בגיל 18 סיימתי לקחת רואקוטן חצי שנה ואחרי חודש התחלתי להרים משקולות ותמיד 6 שעות אחרי הפעילות הייתי מרגיש דקירות נוראיות באזור הלב שהיו מגיעים עד לאצבעות ביד שמאל ולזרוע ולכתף המשאלית. פניתי לרופא קרדיולוג ועשה לי אולטרה סאונד לב ובדיקת מאמץ וכולם חזרו תקינות וגם הרופא אמר שהכל בסדר.
    התחלתי גם לחוש בתחושה שהלב שלי מחסיר פעימה ולרוב הפעימה הבאה תהיה תמיד חלשה או חזקה. תחושת החסרת הפעימה אני מרגיש עד היום והוא קורא לי לפעמים שאני סתם יושב על הספה או שוכב ולפעמים שאני מפהק ולוקח נשימה עמוקה אני מרגיש את ההחסרת פעימה וכמו זריקת אנדרנלין בחזה שדומה לתחושה של פרפרים בחזה.
    לפני כ8 חודשים לפני שסיימתי תיכון הייתי בשיעור ספורט רגיל ועוד לפני שבכלל התחלתי בפעילות הגופנית נתתי קפיצה במקום וכאשר נחתי הרגשתי שהלב החסיר פעימה ישר ישר נבהלתי ונסייתי להשתעל אבל מה שגיליתי שהלב שלי פעם שוב בצורה לא סדירה והפעם האירוע נמשך בערך דקה התחושה הייתה כאילו הלב שלי פועל בדופק של 200 ומעלה ושהסינכרון בין החדרים או צדדי הלב לא מתואם.
    ישר נשכבתי ולאחר מכן זה עבר והלב התחיל לפעום כרגיל.
    עד היום אני מרגיש החסרת פעימות, עד היום אני סובל מדקירות באזור הלב ממש איפה שהצלעות על בסיס יומיומי ולאחרונה שמתי לב שפעימות הלב שלי מאוד חזקות והדופק שלי תמיד גבוה.
    הייתי אצל 3 קרדיולוגים שונים והם אמרו שהכל בסדר אבל עמוק בפנים אני יודע שהכל לא בסדר כי לא יכול להיות שהלב שלי יצא מכלל שליטה במהלך היום היום כי זה לא אמור לקרות סתם ככה.
    האם ד''ר רואה משהו חשוד ממה שסיפרתי ושוב אני מדגיש שאני סובל מהחסרת פעימות ופעימות לב חזקות אני שם לב אליהן כל הזמן ותחושת דקירות באזור הלב.
    את הפעימות האי סדירות רק הרגשתי פעמיים אבל מאוד מפחד שיקרה שוב כי זה חוויה מפחידה
    אשמח אם אקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות לב

הוספת תגובה

• בעיות לב - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    21/12/2013

אתה מתאר כנראה תופעה של פעימות מוקדמות שלא מסכנות אותך אבל אם מפריעות מאוד ניתנות לטיפות תרופתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו