תחושה מוזרה בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה בלב
    איציק
    10/01/2014

שלום דוקטור בחודש וחצי האחרונות אני חווה מאין תחושה מוזרה בלב בשעות לא מוגדרות ביום מאין הפסקת נשימה ואז פעימה חזקה בלב ולפעמים אני שומע אותה כמו זרם של דם בלב ואז עוד התקפים קטנים עד שזה חולף בעיקר בלילה לפני השינה חשוב לי לציין יום אחד זה מופיע כאירוע בודד ויש ימים שזה מופיע לי 3 פעמים ביום היו ימים שזה הופיע בבוקר אבל זה חלף ועבר יותר לשעות הלילה הייתי אצל הרופא ששלחה אותי לכמה בדיקות אק״ג תקין במרפאה בדיקת מאמץ תקינה ללא עדות לאסכימיה עם ״לחץ דם שטוחה״ מזה אומר? , ובדיקת דם עם כמה חריגות קטנות . אני מחכה לתוצאות הולטר לב.
    מספר שאלות אשמח אם תענה לי עליהן ,1-ממנה נובעת התחושה הזאת 3,-מזה לחץ דם שטוחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מוזרה בלב

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה בלב - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    10/01/2014

שלום רב

לפי דעתי תלונות שלך לא קשורים לבעיה לבבית

ד״ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה בלב

איציק
    10/01/2014

אבל התחושה היא בלב דוקטור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה בלב - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    13/01/2014

כן אבל הבעיה לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו