בעיות בקצב לב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בקצב לב?
    מבקשת עזרה
    11/01/2014

שלום רב,

אני בת 20, מגיל 10 בערך אני זוכרת את הפעם הראשונה שהייתה לי מין הרגשה מוזרה בלב, כמה פעימות חזקות במיוחד, פרפור רגעי בלב הרגשה של גל עולה לגרון כמו מין חנק זה קרה כמה שניות ובעקבות זה השתעלתי וזה עבר..מאז זה היה מגיע בתדירות נמוכה מאוד יחסית..כמעט ולא..רק פעם ב..
    עם השנים בעיקר בשנה האחרונה זה מגיע יחסית הרבה אפילו כמה פעמים ביום..לפעמים אפילו 4 פעמים ב10 דקות..שזה אומר פרפור רעד בלב הרגשה של דופק לא סדיר פעימות חזקות חנק..לפעמים זה מגיע בפעם אחת ארוכה שבה הלב פועם מהר מידי בפעימות חזקות וחוזר לעבוד רגיל..ולפעמים אני מרגישה מחנק כי הנשימות והפעימות לב פשוט לא מתואמות..הרגשה שלא נכנס מספיק אויר לריאות הרגשה לא נעימה בלב ובחזה.
    אני רוצה גם לציין שלסבא ולאבא יש מחלות של דופק לא סדיר..סבא נפטר עקב התקף לב בגלל בעיה זו..ואבא כבר פעם שנייה בשנתיים האחרונות עובר טיפול עם חשמל בבית חולים.
    רציתי לברר האם זה בעיה בקצב הלב?..האם זה דורש טיפול?..
    הציעו לי לעשות א.ק.ג אבל זה לא משהו שאני יכולה לדעת מתי שזה יקרה..ולכן רוב הסיכויים בא.ק.ג שלא יתפסו בעיה זו.
    תודה מראש, דיאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בקצב לב?

הוספת תגובה

• בעיות בקצב לב? - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    12/01/2014

אם זה קשור ללב אז מדובר בפעימות מוקדמות תלונה שכיחה ונפוצה מאוד. אפשר לעשות הולטר שזהו רישום אקג ל 24 שעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א.ק.ג מהיום..האם תקין?

מבקשת עזרה
    12/01/2014

שלום,
    ביצעתי היום א.ק.ג רציתי לדעת עם יצא תקין?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א.ק.ג מהיום..האם תקין? - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    12/01/2014

אכן תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו