דנדי סובלת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנדי סובלת מאוד
    דנדי
    12/01/2014

שלום דוקטור
    בת 53 בריאה בדרך כלל לא נוטלת תרופות ולא סןבלת ממחלות זה כבר 4 שנים אני סובלת מדופק חזק כל היום דופק שאני שמרגישה עשיתי בדיקת מאמץ כשזה התחיל לפני 4 שנים והכל היה תקין .. יש לציין שאני סובלת מלחץ על השד השמאלי עיקצוצים צביטות וגם על איזור הצלע . האם זה ממקור לבבי או משהו אחר שמקרין ללב וגורם לי לדופק חזק? גם כשאני עולה מדרגות הדופק מתגבר יותר . כשאני במנוחה הדופק מורגש מאוד אבל בגדר הנורמה 70 72 פעימות לדקה מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דנדי סובלת מאוד

הוספת תגובה

• דנדי סובלת מאוד - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    13/01/2014

האם דנדי נורא מתרגשת? ....והלב דופק נורא חזק כבר 4 שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנדי

דנדי
    13/01/2014

לא ממש לא מתרגשת דווקא כשאני מתרגשת הוא לא דופק חזק. יכול להיות שזה מהשתלת הסיליקון בשד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנדי

דנדי
    13/01/2014

שכחתי לציין שאני מרגישה תחושת שריפה בחזה וכאב בכתף ובגב מאחורי השד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו