דפיקות לב לא סדירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב לא סדירות
    דנה
    17/01/2014

שלום רב ד"ר
    אני בת 25 ויש לי תופעה שחוזרת על עצמה מגיל 16 בערך כל פעם בתקופות לחוצות בחיים(בחינות ,פרזנטציות,מחלות של קרובים,חרדות,ובכלל אני בחורה מאוד רגישה ש"לוקחת ללב").
    התופעה מרגישה כמו דפיקות לב לא סדירות שתמיד מתחילות בזמן רגיעה בדרך כלל לפני שאני נרדמת ותמיד בלילה. בזמן מאמץ זה לא קרה מעולם להפך זה נעלם אם אני מתחילה לבצע פעילות גופנית. בזמן שזה קורה אני מתחילה להרגיש את הלב חזק והדופק מרגיש מאוד לא סדיר כאילו מחסיר פעימה בקצב משתנה (כל מאורע זה קצת שונה)זה יכול להימשך כמה דקות ויכול להימשך גם כמה שעות. לפעמים הדבר מצריך ממני לקחת נשימה נוספת ולפעמים מלווה בהשתנה מרובה חוץ מזה אני מרגישה מצויין ללא סחרחורות,הזעה,כאב בחזה וכ'ו.
    נבדקתי כבר כמה פעמים בחיי בדיקות א.ק.ג, א.ק.ג במאמץ, אקו לב, מכשיר שנותנים ליממה(הולטר?) ותמיד התוצאות תקינות.ובאופן כללי אני בחורה בריאה. איך זה הגיוני זה מרגיש ממש חריג אני יודעת שזה קשור ללחץ אבל כולם בלחץ ולא לכולם יש תופעות כאלה אני מפחדת שהרופאים מפספסים משהו. מצד אחד אני מקבלת את התופעה ברוגע מצד שני לא בא לי לקבל פתאום דום לב בגיל צעיר מפיספוס כלשהו
    מה אתה ממליץ לעשות?
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפיקות לב לא סדירות

הוספת תגובה

• דפיקות לב לא סדירות - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    17/01/2014

דנה
    ככה זה בחיים. לפעמים הלב דופק יותר לפעמים פחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו