צרבת בחילה קוצר נשימה וקשר ללב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבת בחילה קוצר נשימה וקשר ללב
    שי
    02/02/2014

שלום .אני בן 49 לפני שלושה חודשים עברתי ארוע ראשון של פירפור פרוזדורים שחלף ספונטנית..במיון קיבלתי פרופקס ואספירין ושוחררתי עם המלצה לשימוש באספירין בלבד.ופרופקס בכיס . לאחר מכן ביצעתי בדיקת הולטר שהיתה תקינה וגם אקו לב במאמץ שהיה תקין .הארוע לא חזר ואולם לאחר כחודש בו לקחתי אספירין התחלתי להרגיש כאבי בטן וצרבת קשה עם קוצר נשימה וכאבים המקרינים לחזה לגב וליד שמאל .הפסקתי נטילת אספירין ופניתי לרופא גסטרו שהמליץ על נקסיום בו אני משתמש כחודש וחצי ללא הקלה.לפני מספר ימים עברתי בדיקת גסטרוסקופיה שהיתה תקינה .
    הקרדיולוג שלי סבר עד כה כי סביר שמדובר בבעיה גסטרולוגית ולא לבבית משום שבדיקת אקו לב במאמץ שעברתי לפני מספר חודשים ,כחודש לפני תחילת התופעות ,היתה תקינה ואולם משבדיקת הגסטרו היתה תקינה ואני ממשיך לסבול מבחילות ,חולשה צרבת וסמפטומים של קוצר נשימה וכאבים המקרינים לגב חזה ויד שמאל מזה כחודשיים ייתכן והדבר קשור ללב ?איזה בדיקות אתם ממליצים לעשות כדי לשלול קיומה של מחלת לב טרשתית שיש לה סימפטומים דומים לפני שיהיה מאוחר מדי ?.

אודה בעבור קבלת תשובתכם בדחיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צרבת בחילה קוצר נשימה וקשר ללב - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    03/02/2014

שי
    אפשר לעשות בדיקות נוספות השאלה אם יש צורך וזאת רק הקרדיולוג שלך יכול לענות לך. לא מספיק מה שכתבת. האופי של התלונות חשוב (מתי כואב, כמה זמן וכו וכו וכו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו