התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    נטלי
    09/02/2014

שלום רב,
    השאלה שלי או ההתייעצות שלי עלולה להישמע די "ילדותית" או "סתמית" עבור כמה אך היא חשובה לי ואודה לכם על מתן חוות דעת.
    אבא שלי עבר לפני שבוע התקף לב ובדקה ה 90 חייו ניצלו בנס. אמא שלי נמצאת במעקב קרדיולוג מאחר ואובחן אצלה מין היחלשות באחד משסתומי הלב. סבי וסבתי נפטרו מדום לב, וסבי וסבתי מצד האבא צונתרו, מאחר ועברו אירוע לבבי.
    עולה מכך שמדובר איכשהו בתורשה.

אני אוטוטו בת 30 נשואה ואמא לילדים. לא מעשנת, ולא סובלת מלחץ דם גבוה (נהפוך הוא ,די נמוך), בריאה בד''כ. שמעתי פעם רופא שאומר: אשמח שבמקום שמטופל יבוא ויתלונן באיחור על כאבים ולחצים בחזה, ישאל : כיצד אפשר למנוע אותם בעתיד.

בעוד ומדובר בהיסטוריה משני הצדדים של אירועים לבביים פה ושם, האם הייתם ממליצים לי על מעקב כלשהו, של פעם בשנה כשיגרה? האם ישנה בושה סתם ללכת לרופא משפחה ולבקש ממנו "לעקוב מעכשיו?". מדי פעם אני עלולה להרגיש "שאין לי אוויר" וזה עובר לי אחרי כמה דקות, או שאני הופכת להיות חיוורת.

אני מודה שאולי הטראומה שעברה עלי השבוע עם אבא קצת סחפה אותי ואני מושפעת כעת "פסיכולוגית", אך לאור העבר עולה גם בדעתי להתייעץ בנושא זה עם כבודכם.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    10/02/2014

לחלוטין מסכים איתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו