אנדרוקרדיטס זיהומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדרוקרדיטס זיהומית
    מאיה
    09/02/2014

שלום,אני בת 21 ויש לי מזה שלוש שנים מעין שטפי דם קטנים באורך שני מילימטר בציפורניים ,הפסים נעלמים ככל שהציפורן גדלה,ונהפכים לשחורים ,לפעמים פס אחד ולפעמים יכולים להיות שניים. לאחרונה בצעתי בדיקות דם יצא לי המוגלובין קצת נמוך, בברזל הערך היה 32 שהמינימום 60 חומצה פולית 2.4 שהמינימום חמש וויטמין d שבו בכלל ישנו מחסור חמור(אני ככל לא הולכת בשמש בגלל מיגרנות). Esr יצא 78 שהמקסימום 20 וcrp יצא 1.2 שהמקסימום 0.5 שאר בדיקות כימיה בדם ספירת דם תקינות ותפקודי כבד וכליות תקינים. לאחר קריאה באינטרנט ראיתי שהפסים נקראים splinter hemorrhages ושהם עלולים להעיד על דלקת פנים הלב . אין לי תופעות של חום ושוב אני רוצה לציין שהתופעה שהולכת וחוזרת קיימת כמעט שלוש שנים..בחודש האחרון הופיעו לי מעט כאבי פרקים. האם לדעתך הפסים ובדיקות הדם יכולים להעיד על אנדרוקטידיס זיהומית והאם יכול להיות שקיימת שלוש שנים? (לא יודעת אם קשור אולי לאנמיה ולמחסור בויטמינים אבל התזונה שלי מאוד לקויה ,בעקבות מיגרנות קשות אני "מונעת "מעצמי לאכול הרבה דברים על מנת לא לזמן מיגרנה).אני מאוד מודאגת, תודה רבה על תשובתך. 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדרוקרדיטס זיהומית

הוספת תגובה

• אנדרוקרדיטס זיהומית - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    10/02/2014

אני חושב ששיטת האיבחונים העצמיים דרך אתרי האינטרנט השונים, לא נכונה. יחד עם זאת שקיעת הדם גבוהה וזה מצריך בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו