סימן הפרעת קצב לב במכשיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימן הפרעת קצב לב במכשיר
    אורטל
    10/02/2014

לחץ הדם שלי בדרך כלל בסביבות 90/60 מידי פעם יורד ל- 88/55 ואולי עוד טיפה כלפי מטה. התחלתי למדוד לפני כמה חודשים לחץ דם באופן קבוע, גיליתי שאחת לשבוע שבועיים ולפעמים אחת לכמה ימים בסיום מדידת לחץ הדם מופיע על המכשיר הסימן של הפרעת קצב לב (ציור של קו אק"ג אנכי עם עליות ומורדות). בחוברת הסברים של המכשיר כתוב במפורש שהסימן הזה אומר שיש הפרעת קצב לב ושהם ממליצים לפנות לעזרה רפואית. פניתי לרופא המשפחה והוא הפנה אותי לבדיקת אק"ג שיצאה תקינה ואין שם הפרעת קצב לב וגם שום בעיה אחרת בלב. אבל אני ממשיכה עד היום למדוד לחץ דם בגלל שעניין אותי לעקוב האם הפרעת קצב לב ממשיכה ולכן אני מודדת כל יום ולפחות פעם ביום וגם קורה שכמה פעמים ביום הסימן הזה מופיע במכשיר. המכשיר עומד בתקן ובאישור ובהמלצת קופ"ח וגם נקנה בבית מרקחת של קופ"ח. קצת לאחר בדיקת האק"ג החלו מעין קליקים בחיבור שבין הראש לצוואר מאחורה, ואולי גם בראש (אני לא מצליחה להבין איפה הנקודה בדיוק) . לא קיבלתי הפניה לקרדיולוג מרופא המשפחה והוא טוען שלא צריך כי זה קורה בגלל שיש לי לחץ דם נמוך ואין צורך להמשיך בבדיקות. מה דעתך? והאם יש קשר בין הפרעת קצב לב או לחץ דם נמוך לקליקים בראש ובצוואר. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימן הפרעת קצב לב במכשיר

הוספת תגובה

• סימן הפרעת קצב לב במכשיר - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    10/02/2014

תעשי הולטר אקג של 24 שעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אורטל
    12/02/2014

האם יש קשר בין הפרעת קצב לב או לחץ דם נמוך לקליקים בראש ובצוואר ? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו