אי ספיקת לב קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ספיקת לב קשה
    אמא
    12/02/2014

שלום רב
    אימי בת 67 סובלת מאי ספיקת לב קשה מאוד אי ספיקת כליות FMF לחץ דם סכרת ו-MDS מחוברת לחמצן קבוע ולביפאפ לאחרונה היא לא יכולה לישון בכלל לא ביום ולא בלילה הכל כואב לה על צד שהיא שוכבת על כל תנוחה שלא תהיה פשוט כואב בישיבה פחות כואב אבל מסוכן וגם לא נרדמת כל שנייה מבקשת מהמטפלת שתהפוך אותה ככה שתיהן לא ישנות כל היום המטפלת הפכה להיות עצבנית ואני מבינה אותה אבל אמא אומרת שלא יכולה לשלוט על זה בשיחה עם הרופא הסביר לי שכנראה שיש החמרה באי ספיקת הלב ויש לה כאבים מהנוזלים שלוחצים בתוך הבטן על איברים אחרים הציע שנעביר אותה לכורסא מתכוננת האם נכון הדבר?לא מסוכן שתיפול?דבר נוסף שלא ברור בלילה היא אומרת שנורא חם לה רוצה קירור אבל מבקשת עוד ועוד שמיכות ושוב מבקשת להגביר את הקירור זה מתיש מעצבן ובעיקר לא ברור מה עבר עליה ואיך לעזור לה ולנו לאף רופא אין תשובה
    אנא עזרתכם הדחופה
    תודה מראש
    הבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי ספיקת לב קשה

הוספת תגובה

• מה דילגו על שאלתי

מישהי
    16/02/2014

????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דילגו על שאלתי - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    18/02/2014

תארת יפה מאוד את מצבה של אימך וממה שאני מבין עיקר הבעיה כעת היא סיעודית ולנו בפורום אינטרנט אין יכולת להושיע בתחום הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר לשים לב.דילגתם גם על שלי

יוסי
    18/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו