מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר הפנר להנהלת הפורום ולפונים בו.ליאור08/04/2008
אני עוקב אחרי תשובותיך כבר זמן רב, אתה אמנם לא חייב לענות על שאלות שנשאלות פה מפי אנשים מודאגים ולעיתים אף חרדים מן הסתם, כדאי לך ובמיוחד להנהלת הפורום להפסיק את פעילותך מייד.
אתה אמנם ד"ר, אך לפני כל תואר באשר הוא, יש להיות "בן אדם", מתחשב, סימפטי וקשוב יותר.
כפי שאמרתי, אתה אולי עושה זאת בהתנדבות (למרות שאני מניח שאתה זוכה לפרסום יקר ערך על הדרך) אבל הפורום לא נועד לתת תשובות כפי שאתה נותן השכם וערב "פנה לקרדיולוג שלה" או במקרה הטוב אתה נותן תשובות של כן ולא ... וממש לא מה שאנשים שואלים אותך.
בשביל זה לא הייתי צריך לשאול בפורומים, את זה אני יודע לבד ובעצמי, אתה יודע, מעבר להכול יש גם חוות דעת שניה או מקרים שלא ניתן להשיג מיידית את הרופא המטפל ואנשים מודאגים ושואלים פה, כי זו דרך נגישה ומהירה.
אז באמת תודה לך על "ההשקעה" הכבירה שלך.
לפני המקצועיות יש עוד הרבה דברים חשובים אחרים.
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/04/2008ליאור,
ייתכן ולא הבנת את מטרת הפורום. אין במטרות הפורום להחליף את הרופא המטפל או הקרדיולוג המטפל. זאת מהסיבה הפשוטה שהטיפול הרפואי משלב שני דברים: בדיקות + בדיקת החולה.
לשאלות כלליות רוב הנשאלים נענו ארוכות.
אני לא מכיר את אשתך, ומחלתה הספציפית, ולכן מלכתחילה לא היה מקום לשאלותיך הספציפיות והיחודיות לאשתך בלבד כאישה חולה.
לכן בצדק הפניתי אותך לרופא הקרדיולוג שלה. אם אתה מעונין בחוות דעת נוספת למצבה, אשתך צריכה להבדק פיזית ולהראות את כל המסמכים הרפואים בפני קרדיולוג נוסף.
יהיה חוסר אחראיות מצידי לנהוג אחרת אלא להפנותך חזרה לרופא שלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב להגיב ...
ליאור09/04/2008שלום ד"ר,
אבל אם תתבונן שנית בשאלות ששאלתי לפחות בשלושת הראשונות ואני אצטט :
1. האם ניתן לנהל אורח חיים תקין ורגיל ?
2. מהו הניתוח הזה של ההשתלה ואורכו ?
3. מה הוא אורך חיי הסוללה של המכשיר הזה ?
תווכח לדעת שאין שום קשר מי המטופל, לגן תשובתך לא מתאימה למקרה הספיציפי של שאלותיי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזדהה עם מה שכתבת לרופא.
שאלה09/04/2008אני מקווה שהרופא יקח לתשומת ליבו, ויענה ישירות לשאלות , פשוטו כמשמעו. לא לפחד לכתוב את האמת. אנו לא היסטרים. לשם מה קיים הפורום??. הוא לא עונה ספיציפי לשאלות, עונה מאד בכלליות, הולך סחור סחור, ממש תשובות לא מספקות וחבל. מקווה שפנייתך ופנייתי ומי יודע אולי יש עוד כאלה המזדהים עם דעותינו, ותשובות הרופא ישתנו בעתיד לטובה. חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)