שאלה דחופה בקשר לפעימות מוקדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בקשר לפעימות מוקדמות
    זיוה
    26/04/2014

מזה כשבועיים אני חשה תופעה של חוסר פעימות לב.בנוסף חוויתי בבוקר מצב של טרום עילפון.[הכל הפך להיות שחור,נשכבתי במיטה,זיעה קרה בפנים ולאחר מספר שניות הכל עבר]באותו יום תיפקדתי כרגיל.בערב כבר פניתי לרופא המשפחה שהפנה אותי לבדיקת א.ק.ג. שלדברי הרופא סך הכל היתה בסדר מלבד מקטע מסויים שהראה באמת פימות לב מוקדמות,כך הוא כינה את זה.כשחזרתי לרופא המשפחה הוא בדק לי דופק בפרק כף היד כשבבדיקה נספרו 8 פעימות מוקדמות בדקה ונתן לי הפניה ליעוץ קרדיולוג+ בדיקת אקו לב+הולטר.
    התורים מאוד ארוכים הן לרופא קרדיולוג והן לבדיקת אקו.
    יש לציין שגילי הוא 44 ואבי חולה במחלת לב מגיל 39.
    שאלתי היא כזאת...
    האם המקרה שלי מחייב הגעה למיון בבית חולים?
    האם לחכות לבדיקת קרדיולוג כשיגיע תורי?[התור הקרוב הוא רק בחודש יוני]
    מאז אותה שיחה עם הרופא אני בהיסטריה,דואגת,פוחדת.
    יש לציין שביום יום אני מתפקדת כרגיל ללא כל ממצאים נוספים מלבד אותה פעם אחת של טרום עילפון,
    עד כמה המצב שלי דחוף?.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה בקשר לפעימות מוקדמות - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    26/04/2014

לכל אחד יש פעימות מוקדמות. לפעמים מרגישים אותן ולפעמים לא. בדר״כ אינן מסוכנות באנשים ללא מחלת לב. הרופא שלך התרשם שמצבך אינו דחוף. אז תעשי את הבדיקות ותתיעצי עם קרדיולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי לכך,,,

זיוה
    26/04/2014

בראש ובראשונה תודה על התשובה המהירה.
    עניין8 הפעימות בדקה הכניס אותי להיסטריה של פחד שגם ככה כל דבר מפחיד אותי....
    לרגע הבנתי מהרופא שאם נספרו 8 פעימות מוקדמות בדקה המצב לא טוב.[רופא משפחה בדק אותי] ומה שהכי הפחיד אותי זה הטרום עילפון שקרה ביום רביעי האחרון לפני שלושה ימים.
    אז אנסה להקדים את המועד לקרדיולוג עד כמה שניתן ואקווה שלא יקרה לי עד אז משהו.
    תודה ענקית על התשובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו