מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    דנה
    17/06/2014

שלום אני בת19.5, יש לי משהו שאני לא מצליחה להבין ממה נגרם ומפריע לי לתפקד , יש לי מגיל קטן דופק מהיר גם במנוחה , לפעמים 100 לפעמים 90+ , אבל בשנים האחרונות זה מציק לי יותר , כמעט כל מאמץ קטן הדופק ישר עולה לי , בספורט בכלל אפילו בתרגילי כח ולא בקרדיו הוא יכול לעלות אפילו ל 130 , גם בהליכה רגילה הוא עולה , או כל מאמץ גופני , ואז אני מרגישה לא טוב ומעדיפה להפסיק ולנוח, גם אחרי שתיית אלכוהול יש לי יום למחרת דופק מהיר ממש , שאני חולה הוא גם עולה , ביצעו לי לפני חצי שנה או יותר אקו לב בגלל בעיה אחרת שיצא תקין אבל זה היה מזמן , ביצעו לי לפני זמן יותר קצר הולטר 24 שעות אבל הייתי רוב הזמן בבית הקרדיולוג אמר שלדעתו תקין היו שם מקרי סינוס טכיקרדיה עד 138 פעימות לדקה , רציתי לדעת ממה יכול להיות הדופק המהיר הזה ובעיקר שאני עושה משהו פיזי , אפילו ללכת בחום בים ברגל הליכה פשוטה הוא כבר עולה .. וזה מקשה לי על התפקוד, מה אני צריכה לעשות והאם יש לי סיכון למשהו בלב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• מודאגת - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    17/06/2014

כך הדופק מתנהג. עולה ויורד לסרוגין. אולי אצלך עולה יותר. ביקרת אצל קרדיולוג וממה שהבנתי בעית לב אין לך. לפעמים דיאטה עוזרת וגם פעילות פיזית ארובית (הליכה, שחיה, אופניים וכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי היא האם

דנה
    18/06/2014

יש בדיקות שאני צריכה לבצע כי לפעמים מפספסים כי זה מקשה עליי , וגם רציתי לדעת האם אנשים עם טכיקרדיה יכולים עדיין להתאמן ואם יש לי סיכון עתידי אם הדופק שלי מהיר מהרגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי

דנה
    20/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    20/06/2014

אנחנו לא מנהלים דיאלוגים. שאלת, נענית. היתר תפני לרופא שמכיר אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו