מיקרופירין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקרופירין
    בוריס
    22/06/2014

שלום לך
    אני בת 53 מקבלת טריטייס 5 פעמיים ליום, 12.5 דיזוטיאזיד ,סמבסטטין20 ,מיקרופירין75
    את המיקרופירין המליצו לי לקחת לאחר שאובחנה הצרות קרוטיס של 25%צד אחד, מבחינת לב יש לי MVP ותופעת פעימות מוקדמות,יותר מזה על הלב אינני יודעת מה מצבו,
    לפני 10 ימים עברתי פרוצדורה כירורגית במפשעה, לקראתה הפסקתי את האספירין 3 ימים לפני,כעבור 5 ימים מהניתוח לקחתי כדור אספירין ויום למחרת ברחצה נפתח לי תפר כנראה והופיע דם,המקום היה חבוש ובמבלך הלילה כשהחלפתי תחבושת פעמיים היה כתם דם בקוטר מטבע 10א'ג בכל תחבושת , למחרת מישהו מטעם ה צוות אמר לי שאלה נימים וזה לא מכלי דם וזה יפסק מעצמו, אבל אפשר גם בינתיים לא לקחת אספירין לכמה ימים,מאז עברו 4 ימים ובסך הכל אני בהפסקת אספירין ,כרגע 11 יום,
    שאלתי,
    שוב איני יודעת מה מצב הלב, האספירין הוא עבור הקרוטיס, האם אני מסתכנת מבחינת לב למשל, בזה שאני עדיין בהפסקת הכדור לעוד כמה ימים,? האם אני מזיקה לעצמי,?
    אני מעוניינת לחדש אפילו מיד את הנטילה,אבל חוששת מאוד ששוב ידמם התפר, לכן ממתינה מעט עד שיתאחה קצת
    מה דעתך על זה? האם צריך להתחיל מיד שוב לקחת? או אולי זה בסדר להמתין עוד?
    אני ממש בלחץ, ומודאגת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקרופירין

הוספת תגובה

• מיקרופירין - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    22/06/2014

אני כמובן לא יכול ואינני מוסמך להמליץ לך מה לעשות דרך פורום אינטרנט. במיקרים דומים לשלך לא הייתי מחדש אספירין אם זאת הסיבה לדמם. אין כל דחיפות. אגב, בגלל ה 25% בקרוטיס הייתי מחליף את הסימבסטטין לליפיטור 40 מג׳ לפחות ושומר על LDL פחות מ 70. האספירין הרבה פחות חשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בוריס
    22/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו