מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי דופק מהירטל29/08/2014
אני בת 19.5 תמיד הדופק שלי היה מהיר אבל לא חושבת שברמה כזו , ביצעו לי לפני שנה מזמן אקו לב , אקג ולפני חצי שנה בערך הולטר 24 שעות , למיטב ידיעתי הבדיקות היו תקינות אבל בהולטר היו כמה מקרים של דופק מהיר , הדופק שלי במנוחה יכול להגיע ל 95 , ובעמידה , ופעילות הכי פשוטה גם ל 100 ומעלה , אני מרגישה גם לעיתים קרובות פעימות של דופק בראש , זה ממש מקשה עליי לתפקד וגם אחרי שתיית אלכוהןל הדופק מגיע לגבהים מטורפים . מה יכולות להיות הסיבות לכך ? לא חושבת שזה קשור אבל יש לי טיפה עודף משקל ואני לא בכושר גופני כל כך . והאם יש סבירות שיהיו לי מחלות לב בגלל שהדופק שלי מהיר מהרגיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דופק מהיר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/08/2014אין בשאלתך נתונים אוביקטיביים ולכן לא יכול לענות לך רק על סמך תחושה שלך. בכל מקרה כדאי לבדוק את בלוטת התריס (בדיקת דם ל TSH)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
טל30/08/2014הבלוטה תקינה ,אני פשוט סןבלת מדופק מהיר כל הזמן ורציתי לדעת האם זה יכול לנבוע ממחלת לב כי אין לי הסבר אחר לזה , זה ברמה שקשה לי לעשות פעילויות יום יומיות רגילות וקשה לי לעשות ספורט , הוא יכול לפעמים להגיע ל 112-115 לדקה אם אני עומדת ויוצאת מהבית או עושה משהו . לא בספורט ממשי. כרגע לדוגמא , אתמול יצאתי לבילוי והרגשתי עוד לפני דופק מהיר וגם בזמן הבילוי עם קושי לנשום בגלל הדופק , לאחר שתיית 2 בירות , כרגע אני שןכבת במיטה וקשה לי לתפקד כל כך כי הדופק 115 . האם הסיבה היחידה היא מחלת לב ? ממש מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מתייחסים להודעה שלי
גאיה02/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר02/09/2014מה היו נתוני הדופק בהולטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
גאיה02/09/2014אבל עברו מאז 5 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גאיה02/09/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/09/2014הדופק מצויין ולא מהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע חשןב
גאיה03/09/2014עשיתי את הבדיקה הזו שרוב היום הנחתי ולמרות שנראה שהדופק בסדר בבדיקה , למה יש לי הרבה התקפי דופק מהר במשך היום ? וזה לא לפי הרגשה אני ממש מודדת ורואה , רק בעמידה רגילה או הליכה למקומות מחוץ לבית הדופק כבר עולה את ה 100, ולפעמים הןא ממש מהיר עד קושי נשימה . לכן אני מודאגת ולא יודעת מה הסיבה , מה יכולה להיות הסיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע חשןב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/09/2014תפני לקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)