מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיאנוח תוצאות מיפוי לברון01/09/2014
שלום רב
שמי רון בן 32 לפני בערך 3 חודשים עברתי שתי הקפי לב ודום לב (VF) נתנו לי מכות חשמל והוכנסתי דחוף לצינטור הוכנס סטנד אחד ובלון אחד לאחר כחודשיים מיום הצינטור התחיל כובד בחזה וכאבים בידיים בזמן מאמץ ובמנוחה נרגע הכל הופנתי לעבוד בדיקת מיפוי לב ספקט במאמץ כבר בהתחלת הבדיקה התחילו כאבים שהלכו וגברו ובא.ק.ג היה צניחות של ST קיבלתי את התוצאות ואין לי מושג מה זה אומר ויש לי תור רק עוד חודשיים לקרדיולוג.
אשמח אם תעזרו לי לפרש אותם
(הסטוריה רפואית לפני 7 שנים התקף לב ראשון)
תוצאות:
לחץ דם במנוחה: 130/90 דופק:100 78% מהדופר המירבי לגילו. משך זמן ביצוע המאמץ : 5:19 דקות
תלונות הנבדק: לחץ בחזה הולך וגובר.
שינויים בא.ק.ג לאחר מתן דיפירידמול: צניחות ST 1 ממ'
ממצאי המיפוי: נצפה פגם מילוי הפיך חלקית תחתון
LVEF לאחר דיפירידמול 50%. LVEF במנוחה 56%. הרחבה זמנית של חדר שמאל לאחר מתן דיפירידמול. קליטה ריאתית תקינה.
לסיכום: ממצאי המיפוי יכולים להתאים לאוטם תחתון עם שארית איסכמיה בחומרה בינונית ובגודל בינוני מסביב. טריטוריה של RCA.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיאנוח תוצאות מיפוי לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/09/2014מציע שתתיעץ עם הקרדיולוג שלך כי הוא מכיר את מצב העורקים שלך. מה סגור ומה פתוח. אז ניתן יהיה להחליט מה משמעות תוצאת המיפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה
רון02/09/2014תודה רבה על התגובה המהירה.
לאחר הצינטור ביררתי עם הרופא המצנטר בבית החולים ונאמר לי שאין לי עוד חסימות ושהם פתחו הכל. וגם שהייתי בבדיקה אצל הקרדיולוג שאלתי מה המשמעות של הכאבים במאמץ עם כל העורקים פתוחים ונאמר לי שאכן הכל פתוח ואין חסימות אבל אמר שבגלל הכאבים שאני יעשה מיפוי לב בשביל לראות מה מצב הסטנדים.
כל העורקים פתוחים בגלל זה לא הבנתי מה הפירוש של התוצאות של המיפוי.
יש חסימה חדשה? חייב לראות קדיולוג בהקדם או שאני יכול לחכות לתור שיש לי בעוד חודשיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר02/09/2014לא צריכים להיות לך כאבים. מציע שתפגש עם הקרדיולוג שלך בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)