פעימה מוקדמת ברצף של כמה שניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימה מוקדמת ברצף של כמה שניות
    מיטל ביטון
    05/04/2015

בס"ד

שלום ד"ר

שמי מיטל בת 30...יש שלי פעימות מוקדמות 12 שנה.עשיתי מלא א.ק.ג,מבחן מאמץ לפני חודש שיצא תקין.א.ק.ג תקינים.אקו לב לפני 3 שנים ולפני 4 שנים תקינים.בדיקת הולטר א.ק.ג שהראה פעימה מוקדמת אחת בודדה ממקור חדרילפני שבועיים קרה דבר מוזר הפעימות המוקדמות התחילו ברצף של 10-12 קפיצות ברצף ונעלם הלכתי לבית חולים כי זה חזר כל כמה דקות.בדקו א.ק.ג ויצא תקין שיחררו אותי.היום בבוקר שכבתי במיטה ושוב זה קרה פעימות מוקדמות איזה 8 ברצף ונעצר.

סובלת מחרדות אבל לא מרגישה שזה מחרדה כי הייתי רגועה שזה קרה.סתם שכבתי במיטה.התחלתי טיפול תרופתי נגד חרדה עדיין לא משפיע.

שאלה 1. האם זה מסוכן שהפעימה מוקדמת ברצף של כמה קפיצות?
    שאלה 2. אין לי כוח כבר ללכת לרופאים ולדאןג.האם יתכן שזה מסוכן או שזה מחרדה למרות שלא הרגשתי שזה חרדה שכבתי רגועה במיטה.אולי ממעמקי הנפש?

אשמח לעזרה די פוחדת ודי מותשת...עד לפני חודש הקרדיולוג אמר שהכל תקין רק שהתופעה של כמה פעימות מוקדמות ברצף קרתה אחרי הביקור אצל הקרדיולוג...
    בבקשה תעזרו לי.
    תודה רבה
    יום טוב
    ובריאות לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעימה מוקדמת ברצף של כמה שניות - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    05/04/2015

פעימות מוקדמות זאת תופעה שכיחה ולמעט שזה גורם לא להרגיש טוב כשזה קורה אין בהן סכנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ל ד"ר

מיטל ביטון
    05/04/2015

בס"ד
    וואו איזה מענה מהיר תודה דוקטור זה לא ברור מאליו ממש תודה.

בל גם שהן באות ברצף של כמה קפיצות רצופות אחת אחרי השניה זה לא מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו