הרגשה כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה כללית
    דורית
    25/05/2015

שלום ,
    אני בחורה בת 30 , לא מעשנת , עם משקל תקין , מתאמנת לפחות 3 פעמים בשבוע בחדר כושר ,ושומרת על אורך חיים בריא .
    לפני כחצי שנה הרגשתי כאבים באזור החזה בעבודה וביקשתי מהרופא לעשות בדיקת אק"ג במאמץ ובמנוחה על מנת לשלול מחלת לב .
    לאחר הבדיקה הרופא ציין כי הכל תקין ושאני יכולה להמשיך להתאמן . לאחרונה אני מרגישה כאבים נקודתיים ביד שמאל ,ומדי פעם כאב של צביטה באזור צד שמאל באזור המחבר בין החזה לבין בית השחי (יש שמאל) .
    בנוסף אני מרגישה כי יש קשיי נשימה )האימונים לא מהנים כמו פעם ) . ואני נמנעת מלעשות אימוני אירובי כמו ריצה מהפחד שלא ישאר לי אויר לאחר אימון מסוג זה . אימוני אירובי אחרים (למשל:אליפטי) ברמת דופק של 80% לא קשים עבורי במיוחד ואני מרגישה רגועה לאחר סיומם .
    לפני כחודשיים פניתי חזרה לרופא והוא ציין כי נראה שמדובר בחרדה (מודה שיש לי חשש מטורף להתקף לב וזאת מאחר ואבא שלי לפני מספר שנים עבר ניתוח מעקפים , עד היום זכור לי כמשהו נוראי). אשמח לדעת אם יש בדיקות נוספות (גם לגבי קושי בנשימה ) שאני יכולה לעשות על מנת להיות רגועה ולחזור לשגרת האימונים ללא דאגות .
    בברכה , דורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה כללית

הוספת תגובה

• מצב בדיקת אקג שביצעתי

דורית
    25/05/2015

במשך למה שרשמתי מצ"ב בדיקה שביצעתי.
    אודה לדעת מה זה אקו סטרס .
    ביצעתי בדיקה של מאמץ על הליכון ובנוסף ביצעתי בדיקה של מאמץ כולל אולטרה סאונד לצורך בדיקת תגובת הלב למאמץ ) האם זה בדיקת אקו סטרס ? ).
    בשורה התחתונה הרופא אמר שהכל תקין אך בעקבות מה שרשמתי בהודעה הראשונה . אודה לקבלת חוות דעת נוספת .
    סליחה מראש על החפירה ??
    שבוע טוב.
    דורית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב בדיקת אקג שביצעתי - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    25/05/2015

אם עשית אקו סטרס והקרדיולוג כתב שתקין זה מקטין בהרבה (בגילך) את הסיכוי שמדובר בבעיה בלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו