כאבים בחזה בתחילת פעילות עצימה בלבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה בתחילת פעילות עצימה בלבד
    דב אלי
    31/05/2015

שלום! אני בן 33 ללא גורמי סיכון מיוחדים (רזה,ללא רקע משפחתי משמעותי,שומנים וכולסטרול תקינים, לא מעשן,ל.ד תקין,נוסע באופניים מדי יום, ללא סכרת) מבחן מאמץ לפני שנה תקין
    מזה זמן רב בתחילת ריצה (ולא באופנייים) אני חש כאב לוחץ בחזה שנמשך כ 3 - 5 דקות הכאב לא מפריע לי בריצה לא גורם לקשיי נשימה אינו מקרין ועובר בלי להשאיר סימנים.
    אשמח לדעת האם הכאב מזיק? ואם אפשר לדעת מה המנגנון?
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בחזה בתחילת פעילות עצימה בלבד - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    01/06/2015

למה כואב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה? אני לא יודע

דב אלי
    01/06/2015

אני רק יכול לתאר את הכאב: כאב לוחץ רטרוסטרנלי שלא קשור ישירות לנשימה (אני לא מרגיש קוצר נשימה), זה לא נראה מתאים לבעיה איסכמית או מסתמית כי הכאב עובר למרות המשך המאמץ, יתכן שזה קשור למטבוליזם של המיוקרד - מעבר מחימצון ח"ש אירובי לאן אירובי?
    סליחה על החפירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה? אני לא יודע - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    01/06/2015

שאלת לגבי המנגנון ויש לך הסבר. מטבוליזם של המיוקרד. כמובן רק בתאוריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו