הפסקת שימוש בסאמביסאטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת שימוש בסאמביסאטין
    אלון
    01/05/2008

אני בן 50 החלטתי להפסיק את השימוש בסאמביסאטין 40 מג בגלל תופעות לוואי התכויצויות שרירים, חולשת שרירים, שנים שאני משתמש בתוספי מזון כמו אומגה ו- Q10 אני מקפיד על פעמיים בשנה בדיקות דם לפני שהפסקתי התוצאות היו
    כולסטרול: 211 שומנים 83 HDL 67 LDL 127 - ,תוצאות סבירות ביותר, חודש וחצי לאחר שהפסקתי יש לציין ששפרתי תזונה במקביל דגים, ודגנים מלאים למרות זאת חשכו עיני התוצאות

כולסטרול: 302 שומנים 95 HDL 74 LDL 209 מענין שפרופיל השומנים לא השתנה הרבה הכולסטרול הטוב עלה אבל הכולסטרול הרע קפץ בצורה לא הגיונית תוך חודש וחצי וזאת למרות
    על שינוי תזונה, אני מקפיד על 6 שעות ספורט בשבוע כך שאין לי מושג למה קפץ הכולסטרול האם

זו בעיה הקשורה בכבד או בספיגה של המזון. מה עלי לעשות האם לחזור לתרופות ולאיזה על מנת
    להמנע מתופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת שימוש בסאמביסאטין

הוספת תגובה

• כולסטרול

ד``ר רוברט הפנר
    01/05/2008

אלון
    מה שמוכיח שלא מספיק רק דיאטה מתאימה.
    הייתי מציע לך לחזור על בדיקת הדם, אולי הבדיקה לא שלך. אם זה כן נכון, תחליף את הסימבסטטין לליפיטור.
    אגב, ה Q10 מוכח (אולי) בהתוויה אחת בלבד: כאבי שרירים בגלל טיפול בסטטינים. אם הוא לא הפחית לך את התחושות בגפיים, כדאי שתפסיק אותו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו