מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הולטר לבמיכל12/08/2015
שלום, רציתי לשאול מה ההבדל בין פאוזה ל dropped beat? בסיכום של ההולטר שביצעתי נרשם הפרעת הולכה: פאוזה קצרה בודדת. ואילו בתוך התרשימים היה רשום שזה dropped beat. האם זה אותו דבר? שאלה נוספת האם כשמתרחשת תופעה של dropped beat אני יכולה להרגיש את החסרת הפעימה הזו? כי לפעמים אני חשה בהחסרת פעימה כאילו הלב שלי נופל / מפסיק לפעום? לפעמים אני שמה את היד על היד השנייה כדי לחוש את הדופק ואני מבחינה כי הייתה חסרה פעימה. האם זו הרגשה של dropped beat או שמה מדובר בפעימה מוקדמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיוסי הפכת למיכל?
ד``ר רוברט הפנר12/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אותה מיכל ששאלה שאלה מהתאריך 5.8
מיכל12/08/2015אתה כנראה מתבלבל. אולי אותו יוסי שאל שאלה דומה. אבל זה בהחלט בחורה ששואלת. אותה מיכל מהשאלה בתאריך 5.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אותה מיכל ששאלה שאלה מהתאריך 5.8 - תגובה
ד``ר רוברט הפנר12/08/2015סליחה, טעות שלי...
ולשאלתך, פאוזה ו dropped beat, שתי תופעות נפרדות אבל יכולות לגרום לאותה תחושה.
בפעימה מוקדמת לרוב מרגישים פעימה מוקדמת ואח״כ מרווח זמן יותר ארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי התחושה?
מיכל12/08/2015איזה תחושה מרגישים כאשר מדובר ב dropped beat?
בתרשימים של ההולטר נכתב שנמצא dropped beat בודדת. הקרדיולג שאצלו הייתי אתמול טען שזה dropped beat כתוצאה מסינוס אריתמיה. האם זה משהו מסוכן?
אני לחוצה לגבי העניין הזה . כי אני לא יודעת לתאר מה בדיוק אני מרגישה לפעמים. אני מרגישה כאילו הלב נופל כאילו הוא מתהפך, אפילו כמו הרגשה של בהלה. האם זה תחושה שמתאימה ל dropped beat או לפעימה מוקדמת?
מה גם שלעיתים אני יכולה לחוש בדופק שלי ביד שיש רווח גדול יותר בין פעימה אחת לבאה אחריה. כמו דילוג על פעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)