הולטר לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הולטר לב
    מיכל
    12/08/2015

שלום, רציתי לשאול מה ההבדל בין פאוזה ל dropped beat? בסיכום של ההולטר שביצעתי נרשם הפרעת הולכה: פאוזה קצרה בודדת. ואילו בתוך התרשימים היה רשום שזה dropped beat. האם זה אותו דבר? שאלה נוספת האם כשמתרחשת תופעה של dropped beat אני יכולה להרגיש את החסרת הפעימה הזו? כי לפעמים אני חשה בהחסרת פעימה כאילו הלב שלי נופל / מפסיק לפעום? לפעמים אני שמה את היד על היד השנייה כדי לחוש את הדופק ואני מבחינה כי הייתה חסרה פעימה. האם זו הרגשה של dropped beat או שמה מדובר בפעימה מוקדמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הולטר לב

הוספת תגובה

• מיוסי הפכת למיכל?

ד``ר רוברט הפנר
    12/08/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו אותה מיכל ששאלה שאלה מהתאריך 5.8

מיכל
    12/08/2015

אתה כנראה מתבלבל. אולי אותו יוסי שאל שאלה דומה. אבל זה בהחלט בחורה ששואלת. אותה מיכל מהשאלה בתאריך 5.8

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו אותה מיכל ששאלה שאלה מהתאריך 5.8 - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    12/08/2015

סליחה, טעות שלי...
    ולשאלתך, פאוזה ו dropped beat, שתי תופעות נפרדות אבל יכולות לגרום לאותה תחושה.
    בפעימה מוקדמת לרוב מרגישים פעימה מוקדמת ואח״כ מרווח זמן יותר ארוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי התחושה?

מיכל
    12/08/2015

איזה תחושה מרגישים כאשר מדובר ב dropped beat?
    בתרשימים של ההולטר נכתב שנמצא dropped beat בודדת. הקרדיולג שאצלו הייתי אתמול טען שזה dropped beat כתוצאה מסינוס אריתמיה. האם זה משהו מסוכן?
    אני לחוצה לגבי העניין הזה . כי אני לא יודעת לתאר מה בדיוק אני מרגישה לפעמים. אני מרגישה כאילו הלב נופל כאילו הוא מתהפך, אפילו כמו הרגשה של בהלה. האם זה תחושה שמתאימה ל dropped beat או לפעימה מוקדמת?
    מה גם שלעיתים אני יכולה לחוש בדופק שלי ביד שיש רווח גדול יותר בין פעימה אחת לבאה אחריה. כמו דילוג על פעימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו