בירור כללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור כללי
    סנדי
    19/08/2015

שלום רב;
    אני בת 30, לא מעשנת, בריאה בדרך כלל, נוטלת גלולות למניעת הריון מזה 6 חודשים.
    לפני שבועיים פניתי לרופא משפחה עם תלונה של הרגשת עקצוצים בחזה שמקרין אחרי כמה שניות לגב ועובר. לעיתים זה היה מלווה בקוצר נשימה קל, לר ממש קוצר אלא יותר קושי בלנשום עמוק ״ולמשוך את הנשימה עד הסוף״..
    הופניתי לביצוע אקג וזה יצא תקין.
    קיבלתי הפניות לבדיקות דם כלליות; ספירה תקינה, סוכר תקין, תפקוד בלוטת התריס תקין, שתן תקין. הבעיה היתה הכולסטרול הכללי : ההמלצה היא קטן מ 200 ולי יש 219. והכולסטרול הרע שמומלץ להיות עד 130 ואצלי זה 141.
    ו alt של הכבד שיצא לי 39.
    איני אוכלת ממש שומני (ביצים וגבינות צהובות התבקשתי להימנע מהן עד מועד הפניתי לדיאטנית) ואקו לב במאמץ לשבוע הקרוב.

דוקטור אני דואגת, האם יש מצב שלאור הנתונים האלה יש לי כבר סתימות כלשהן גם אם הן קטנות?

האם אקו לב במאמץ הוא זה שיתן את התמונה המלאה?

קצת דואגת. ואם האקו לב במאמץ יצא גבולי ישלחו אותי לבירור דרך צינטור?

תודה רבה.

״אציין קיימת בעית לב תורשתית משפחתית (אך הם היו מעשנים לא יודעת אם זה בכל זאת קשור). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור כללי

הוספת תגובה

• הערה: לא סובלת מעודף משקל.

סנדי
    19/08/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו