האצת דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האצת דופק
    צביקה
    23/08/2015

שלום, אני בן 56, בריא ומנהל אורח חיים ספורטיבי (רץ פעמיים בשבוע 5-7 ק"מ ורוכב אופניים בסופי שבוע ), בשנים האחרונות אני חווה תופעה שבערך פעמיים שלוש בשנה, במהלך הפעילות גופנית ללא קשר לגודל המאמץ ישנה האצה של הדופק ( לכ 150/165 פעימות לדקה ) גם כשאני מפסיק את הפעילות, והתופעה נמשכת בין 2 ד' לעשר ד', שלאחריהן הדופק נרגע והכל חוזר למקומו בשלום, לפני כשנה ( לאחר מקרה נוסף ) ערכתי בדיקות מאמץ במכון מור ( כולל אקג ) ובפגישה עם קרדיולוג הוא הבהיר לי שהבדיקות במאמץ מושלמות, מצבי הגופני ורישום הלב הרבה מעל הממוצע, ושאין לי צורך לדאוג מהתופעה ושאני יכול להמשיך כרגיל בפעילות ( בתוספת המלצה לקחת על בסיס קבוע מגנזיום ), דעתכם המלומדת ?
    תודה מראש
    צביקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האצת דופק

הוספת תגובה

• האצת דופק - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    23/08/2015

דעתנו שתמשיך אורח חיים בריא. גוד לאק !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

צביקה
    23/08/2015

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו