מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה לא מובנת באזור הלבניב30/08/2015
אני בן 27 ובכמה הימים האחרונים אני מרגיש תחושה שמופיעה בהבזקים (רוב הזמן היא לא קיימת אבל מופיעה לפרקים שנמשכים כמה שניות) שמורגשת כמו "ואקום" ממש באזור שבו הלב נמצא.
זה ישמע קצת מצחיק אבל בשביל האינטואיציה - כמו שיש תחושה של בחילה - אבל הבחילה מורגשת רק באזור הספיציפי הזה. כאילו בחילה של האזור ההוא מעל הבטן בלבד (ולא בחילה שלי).
מה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת חשובה - במהלך היום התדירות
ניב30/08/2015במהלך היום התדירות עלתה מאוד עד לאפילו פעם בחצי דקה-דקה(!) בשעות אחה"צ כשבפעמים שבהם הצלחתי לתפוס את זה כשהיד קרובה לחזה הרגשתי באמת שינויים בקצב הדופק בכל פעם שזה קרה.
האם יש סיכון שזו הפרעת קצב שעלולה להוות סיכון בטווח הקרוב/רחוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד נוסף לתיאור - כמו שכאשר
ניב31/08/2015מיובשים ויש תחושה של סחרחורת בראש כשקמים מהספה אז הרגשתי בדיוק את אןתה תחושה רק הפעם ממוקדת בלב בלבד ובשינוי קצב הדופק בבת אחת בכל פעם שזה קרה.
1. מה דעתכם?
2. האם התייבשות ו/או תנועות לא נכונות שאני עושה עם הגוף יכולים לעודד את האריתמיה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד נוסף לתיאור - כמו שכאשר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/09/2015אני מציע שתתחיל בירור אצל רופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל רופא המשפחה והוא אומר
ניב01/09/2015שאין צורך לעשות כלום בגלל שבשנה שעברה כבר עשו לי הולטר ומוניטור... אבל השנה זה מורגש אחרת (כאמור התחיל לפני כמה ימים ולפני זה הכל היה תקין לגמרי) אבל בכמה ימים האלה זה היה תדיר יותר מאשר בשנים קודמות ולפני יומיים זה היה ממש בתדירות של כל דקה וזה אף פעם לא זכור לי. מה זה אומר ומה כדאי לי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשל עכשיו שכבתי לישון והדופק
ניב01/09/2015היה במעין מקטעים של ' ' ' ' (נורמלי) ואז פתאום 4 ממש מהירים '''' ואז שוב איטיים ובנוסף באותו הזמן הבטן מרגישה מאוד לא רגועה אולי כי אכלתי הרבה בשעות האחרונות...
שאלה שלישית - האם זה יכול להיות קשור לעובדה שבשבוע האחרון מערכת העיכול איטית ומשגעת אותי והבטן לא רגועה ואין בשום שלב התרוקניות מלאות (בשירותים)?
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להבין מה קורה כאן ואם תתייחסו לשלושת השאלות.
שוב תודה.
כאמור בהודעה למעלה הייתי אצל רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשל עכשיו שכבתי לישון והדופק - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/09/2015ניב. זה פורום אינטרנט לא קופ״ח. הפתרון לבעייתך אינו כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)