תחושה לא מובנת באזור הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה לא מובנת באזור הלב
    ניב
    30/08/2015

אני בן 27 ובכמה הימים האחרונים אני מרגיש תחושה שמופיעה בהבזקים (רוב הזמן היא לא קיימת אבל מופיעה לפרקים שנמשכים כמה שניות) שמורגשת כמו "ואקום" ממש באזור שבו הלב נמצא.

זה ישמע קצת מצחיק אבל בשביל האינטואיציה - כמו שיש תחושה של בחילה - אבל הבחילה מורגשת רק באזור הספיציפי הזה. כאילו בחילה של האזור ההוא מעל הבטן בלבד (ולא בחילה שלי).

מה זה יכול להיות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה לא מובנת באזור הלב

הוספת תגובה

• תוספת חשובה - במהלך היום התדירות

ניב
    30/08/2015

במהלך היום התדירות עלתה מאוד עד לאפילו פעם בחצי דקה-דקה(!) בשעות אחה"צ כשבפעמים שבהם הצלחתי לתפוס את זה כשהיד קרובה לחזה הרגשתי באמת שינויים בקצב הדופק בכל פעם שזה קרה.

האם יש סיכון שזו הפרעת קצב שעלולה להוות סיכון בטווח הקרוב/רחוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד נוסף לתיאור - כמו שכאשר

ניב
    31/08/2015

מיובשים ויש תחושה של סחרחורת בראש כשקמים מהספה אז הרגשתי בדיוק את אןתה תחושה רק הפעם ממוקדת בלב בלבד ובשינוי קצב הדופק בבת אחת בכל פעם שזה קרה.

1. מה דעתכם?
    2. האם התייבשות ו/או תנועות לא נכונות שאני עושה עם הגוף יכולים לעודד את האריתמיה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד נוסף לתיאור - כמו שכאשר - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    01/09/2015

אני מציע שתתחיל בירור אצל רופא המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל רופא המשפחה והוא אומר

ניב
    01/09/2015

שאין צורך לעשות כלום בגלל שבשנה שעברה כבר עשו לי הולטר ומוניטור... אבל השנה זה מורגש אחרת (כאמור התחיל לפני כמה ימים ולפני זה הכל היה תקין לגמרי) אבל בכמה ימים האלה זה היה תדיר יותר מאשר בשנים קודמות ולפני יומיים זה היה ממש בתדירות של כל דקה וזה אף פעם לא זכור לי. מה זה אומר ומה כדאי לי לעשות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשל עכשיו שכבתי לישון והדופק

ניב
    01/09/2015

היה במעין מקטעים של ' ' ' ' (נורמלי) ואז פתאום 4 ממש מהירים '''' ואז שוב איטיים ובנוסף באותו הזמן הבטן מרגישה מאוד לא רגועה אולי כי אכלתי הרבה בשעות האחרונות...

שאלה שלישית - האם זה יכול להיות קשור לעובדה שבשבוע האחרון מערכת העיכול איטית ומשגעת אותי והבטן לא רגועה ואין בשום שלב התרוקניות מלאות (בשירותים)?

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להבין מה קורה כאן ואם תתייחסו לשלושת השאלות.
    שוב תודה.

כאמור בהודעה למעלה הייתי אצל רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשל עכשיו שכבתי לישון והדופק - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    01/09/2015

ניב. זה פורום אינטרנט לא קופ״ח. הפתרון לבעייתך אינו כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו